uvařila 8. 8. 2008 07:17
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 8. 2008 07:17
špenát mražený, voda, smetana, vejce, mouka hladká, olej, vegeta, sůl, pepř, česnek
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Na co nezapomenout při přípravě beránka? Kromě osvědčeného receptu je třeba dobře vymazat formu a ozdobit ho podle fantazie
Cizrnové křupky z trouby chutnají jako ochucené oříšky. Výsledná křupavost se mění dobou skladování
Stůl Krále Slunce zdobily kila masa. Jak se jedlo ve Versailles a co platilo za největší pochoutku?