Milionová polévka s drožďovými knedlíčky: Z kořenové zeleniny a dalších obyčejných surovin uvaříte rychle a levně skvělý oběd
První republika s Kristinou: Vaječný punč před sto lety voněl po citronu a chutnal příjemně svěže díky nečekané surovině
Perfektní včelí úly pouze ze 3 surovin podle Petry z MasterChefa: Příprava je snadná, navíc se obejdete bez másla
Eliza uvařila 18. 1. 2012 20:58 Steak z nízkého roštěnce s cibulkou restovanou na špeku a rozpečeným Hermelínem 0 0 Okomentovat
8 foto Karlovarské oplatky a jejich historie: Křupavou lázeňskou cukrovinku miloval i Mozart a stávala 16 haléřů, dnes dáte za jednu oplatku 20 Kč
Kaldounová polévka v pomalém hrnci s drožďovými knedlíčky Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 Olinka5555 510 min
Svatomartinská husa s rolovaným bramborovým knedlíkem a jablečným zelím Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Eliza 180 min