uvařila 18. 9. 2013 14:48
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 9. 2013 14:48
švestky, med, cukr třtinový, šťáva citronová, kakao, čokoláda hořká, mléko, ořechy lískové mleté, kokos, skořice, rum
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Britové na sv. Štěpána dojídají zbytky z krůty a připravují teplý, po jablkách a citronu vonící vláčný pudink
Karlovarské oplatky a jejich historie: Křupavou lázeňskou cukrovinku miloval i Mozart a stávala 16 haléřů, dnes dáte za jednu oplatku 20 Kč
Josef Maršálek radí, jak na dvojctihodné koláče: Dejte pozor na teplotu surovin a máslo nikdy nerozpouštějte, říká cukrář