uvařila 17. 6. 2022 14:40
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 6. 2022 14:40
lilek, vejce, šunka, sýr tvrdý, cibulka jarní, kečup sladký, olej, máslo, bylinky, sůl, pepř
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Polévky v 19. století pomáhaly léčit choleru, oblíbený byl oukrop nebo bramboračka, na nohy stavěla silná polévka podle Rettigové
Chlupatá rýže: Oblíbená příloha českých jídelen z rýže a smažených těstovin se snadno dělá a chutná skvěle
Co je dvojí kvalita potravin? Že jogurty v Německu jsou lepší než ty v Česku