uvařila 22. 12. 2009 17:52
motání někdy zamotá hlavu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 12. 2009 17:52
motání někdy zamotá hlavu
mléko, tuk hera, vejce, mouka polohrubá, cukr, cukr vanilkový, droždí čerstvé, kůra citronová, mandle, rozinky, vejce, mandle plátkové
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
K masopustu patří škvarky a ty domácí jsou nejlepší. Stačí mít jen správné sádlo na škvaření a kostičky nepodlévat jen vodou
Pořádek v lednici: Kam patří maso, kam zelenina a jak se vyhnout zápachu?
Mini langoše z kynutého těsta: Krásně nadýchané placičky jsou úžasně vláčné díky zakysané smetaně a jejich příprava je snadná