uvařila 1. 4. 2013 15:12
vepřová plec
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 4. 2013 15:12
vepřová plec
kýta vepřová, cibule, sůl, vývar masový, víno bílé, tymián, koření hřebíček, bobkový list, pepř mletý, máslo, mouka hladká, hořčice
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Halušky s kysaným zelím: Typickou chuť zaručí kysané zelí s voňavou slaninou, haluškovač není nutný, stačí jednoduchý fígl
Jak na šišky plněné mákem? Brambory uvařte den dopředu a pikantní marmeláda s čerstvě namletým mákem dodají náplni říz
Pařížské rohlíčky jako cukroví s jemným krémem: S čokoládovou polevou jsou krásně vláčné a božsky chutnají