uvařila 16. 7. 2011 17:28
Chutné vepřové kousky na rajčatech a bazalce v papiňáku
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 7. 2011 17:28
Chutné vepřové kousky na rajčatech a bazalce v papiňáku
plecko, slanina, tuk, cibule, česnek, kečup sladký, bujón zeleninový, rajče, bazalka čerstvá, sůl, pepř mletý, paprika sušená pálivá, voda
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Fígle, jak vzkřísit zvadlou zeleninu: Pomůže voda s citronem, ocet nebo brambora!
Studenti učí vařit studenty. S aplikací List-N-Eat budou v červenci reprezentovat Českou republiku na největším mezinárodním klání startupů v Istanbulu
Starověký fast food aneb Rychlé občerstvení ve starém Římě: Pečený úhoř, sýr s medem a teplé klobásy se zapíjely vínem