uvařil 1. 7. 2011 09:50
Po udušení všech přísad zahustíme kysanou smetanou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 1. 7. 2011 09:50
Po udušení všech přísad zahustíme kysanou smetanou
pórek, pepř, olej olivový, víno červené, smetana kysaná, paprika sušená sladká, paprika čerstvá zelená, cibulka jarní, maso vepřové, omáčka chilli, sůl mořská, rajče, česnek
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Filmové hostiny: Herci ze Slunce, seno, erotika si do Itálie opravdu přivezli vlastní jídlo
Dvanáct nejlepších jídel z rajčat: Dáte si klasickou omáčku, studenou polévku nebo tataráček?
Právě frčí pop-up restaurace: Kulinářské speciality ochutnáte v galerii, na hřišti i u sousedů na zahradě. Co pro to udělat?