uvařil 1. 7. 2011 09:50
Po udušení všech přísad zahustíme kysanou smetanou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 1. 7. 2011 09:50
Po udušení všech přísad zahustíme kysanou smetanou
pórek, pepř, olej olivový, víno červené, smetana kysaná, paprika sušená sladká, paprika čerstvá zelená, cibulka jarní, maso vepřové, omáčka chilli, sůl mořská, rajče, česnek
Češi v zahraničí: V Německu ochutnejte currywurst i lehký bramborový salát. Domů si kupte šunku i pivo, radí Nikita z Berlína
Bavorská kuchyně a její speciality: Dáte si škvarkovou pomazánku, eintopf nebo franckou klobásu?
Vyzkoušeli jsme pět tipů, jak si užít Matějskou a nezruinovat se. Tyhle snadné finty ušetří dost peněz