uvařila 1. 2. 2016 15:00
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 2. 2016 15:00
kotleta vepřová bez kosti, lusky fazolové, harissa, pyré rajčatové, vývar drůbeží, tymián čerstvý, sůl, olej olivový
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Jaké jsou Vánoce v Polsku? Na stole nesmí chybět pirohy a večeře začíná tímto slavnostním borščem s houbovými knedlíčky
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
Nepečený lehký tvarohový dortík: Jemný dezert se doslova rozplývá na jazyku, je snadný a potřebuje jen čas na vychlazení