Vepřové závitky plněné fazolovými lusky

maris Kuchařka: maris

2 porce Vepřové maso 21 názorů

Suroviny

2 vepřové kotlety bez kostí
velká hrst fazolových lusků
2 lžičky Harissy
2 dcl rajčatového pyré
drůbeží vývar
větvička čerstvého tymiánu
sůl
olivový olej
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kotlety očistíme a rozklepeme. Každou osolíme a potřeme lžičkou Harissy.

  2. Na každý plátek položíme několik fazolových lusků a zavineme. Závitky zajistíme provázkem nebo jehlou.

  3. V hlubší pánvi rozehřejeme trochu oleje a maso zprudka orestujeme.

  4. Podlijeme vývarem, přidáme passatu, tymián, přikryjeme a dusíme na mírném ohni doměkka.

  5. Jestliže nám zbydou fazolky, přidáme je ke konci do omáčky a krátce povaříme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 383 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřové závitky plněné fazolovými lusky

1 2

Tématické fráze: vepřové s fazolovými lusky vepřové závitky plněné vepřové závitky veprove maso s fazolovymi lusky fazolové lusky recepty vepřový plátek na fazolových luskach vepřové závitky recept recept na kotletu s fazolovimy lusky fazolové lusky-recepty vepřové závitky s fazolemi veprove s fazolovimy lusky vepřové závitky plněné paprikou plněné vepřové závitky z kotlety vepřový závitek plněný vepřové plátky s fazolovými lusky pokrmy z fazolových lusků

Zapomněl/a jsem heslo