Vepřové závitky plněné fazolovými lusky

maris Kuchařka: maris

2 porce Vepřové maso 21 názorů

Suroviny

2 vepřové kotlety bez kostí
velká hrst fazolových lusků
2 lžičky Harissy
2 dcl rajčatového pyré
drůbeží vývar
větvička čerstvého tymiánu
sůl
olivový olej
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kotlety očistíme a rozklepeme. Každou osolíme a potřeme lžičkou Harissy.

  2. Na každý plátek položíme několik fazolových lusků a zavineme. Závitky zajistíme provázkem nebo jehlou.

  3. V hlubší pánvi rozehřejeme trochu oleje a maso zprudka orestujeme.

  4. Podlijeme vývarem, přidáme passatu, tymián, přikryjeme a dusíme na mírném ohni doměkka.

  5. Jestliže nám zbydou fazolky, přidáme je ke konci do omáčky a krátce povaříme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 420 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřové závitky plněné fazolovými lusky

  • spagetka spagetka

    Taky líbí :-p:yes:

    Odpovědět

  • maris maris(autor receptu)

    cathleen: děkuju:-K
    jak jsem se teď dívala na své příspěvky z dnešního rána - tak tam mám tolik překlepů,:-8 asi jsem ještě nebyla při smyslech:-D

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    Nádherné a určitě výborné, Maruško!:yes::yes:

    Odpovědět

  • maris maris(autor receptu)

    Už jsem podruhé odstranila recept z Podobných, který má společné s tímto opravdu jen ty fazolky. Fazolky jsou v něm se sýrem, zabalené do šunky , obalené v trojobalu a osmažené jako řízek. Nejsem na Podobné recepty háklivá, ale všechno má své hranice. Prosím toho snaživce, aby mi sem už tento zmíněněný recept nepřidával a zkusil se naučit rozlišovat mezi surovinami a připravou pokrmů. Díky;-):-))

    Odpovědět

  • maris maris(autor receptu)

    Jiří ŠIROKÝ: zdravější na páře to asi bude, ale já toho oleje používám málo, tak to zase tak velký rozdál nebude;-)

    Odpovědět

  • Jiří ŠIROKÝ Jiří ŠIROKÝ(neregistrovaný)

    Postup stejný jenom místo smažení na oleji je zdravější i dobřejší dělat to 45 minut v páře.

    Odpovědět

  • maris maris(autor receptu)

    enynka1: Harissa je dost pálivá, ale je jí tam jen trochu, ale každý podle své chuti;-):-)

    Odpovědět

  • maris maris(autor receptu)

    Kroupovka: děkuju za krásné fotky;-):-)

    Odpovědět

  • maris maris(autor receptu)

    maiva:moc děkuju:-):-K

    Odpovědět

  • maris maris(autor receptu)

    Kroupovka: to mě moc těší, děkuju:-)

    Odpovědět

  • Kroupovka Kroupovka

    měli jsme výtečný nedělní oběd, neměla jsem harisu, tak jsem si upravila omáčku po svém (cibule, česnek a koření na maso "medvědí grilovací). Kluci jen mlaskali. :-p

    Odpovědět

  • maiva maiva

    Moc pěkný recept:-p+:yes:klasicky super foto Maruško:yes:

    Odpovědět

  • maris maris(autor receptu)

    Děkuju:-):-K

    Odpovědět

  • yanull yanull(moderátorka)

    Maruško, velmi zdařilá krmě ;-):-K +8:yes:

    Odpovědět

  • pipre pipre

    Dala bych si s chutí :yes::yes:+

    Odpovědět

Předchozí 1 2

Tématické fráze: vepřové závitky vepřové s fazolovými lusky plněné vepřové závitky veprove maso s fazolovymi lusky vepřové závitky recept vepřová kotleta plněná fazolemi vepřové závitky recepty plněné kotlety recepty fazolové lusky recepty vepřový plátek na fazolových luskach recept na kotletu s fazolovimy lusky fazolové lusky-recepty vepřové závitky s fazolemi veprove s fazolovimy lusky vepřové závitky plněné paprikou plněné vepřové závitky z kotlety vepřový závitek plněný vepřové plátky s fazolovými lusky pokrmy z fazolových lusků

Zapomněl/a jsem heslo