uvařila 9. 9. 2011 12:04
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 9. 2011 12:04
žebra uzená, paličky kuřecí, cibule, česnek, česnek, víno bílé, bobkový list, jalovec, koření nové koření, paprika čerstvá červená, rozmarýn čerstvý, tymián čerstvý, vývar z uzeného masa, omáčka sojová, máslo
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Léto u táboráku: Napíchněte na prut pstruha, zeleninu, jablka nebo si uválejte domácí „trdelník“
Jak poznat čerstvou rybu? Důležitý je vzhled očí i žaber. Zkušený rybář radí, čeho si dál všímat i proč kupovat rybu raději vcelku
Cukety na sladko: Upečte si cuketové řezy s mákem, biskupský chlebíček nebo mini dortíčky s krémem