uvařila 20. 9. 2017 20:41
Salát s pršutem a melounem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 9. 2017 20:41
Salát s pršutem a melounem
salát, sýr mini mozzarella, rajče sušené, meloun, prosciutto, olej olivový, ocet balsamiko, pepř mletý
Přidáno před 43 minutami
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Od nápojů po dezerty: Mrkev dětem schováte do jakéhokoli druhu pokrmu. Mrkvovému dortíku nebo sladké omáčce neodolají!
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich radí, jak na dokonalé vejce natvrdo, naměkko a na hniličku. Roli hraje i teplota vajec před vařením
Medvědí česnek je dobrý při chřipce a nachlazení. Zkuste z něj udělat „medvědí máslo“ nebo delikátní olej!