uvařila 6. 6. 2013 11:17
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 6. 2013 11:17
zelí kysané, cibule, maso mleté, slanina, houska, vejce, mléko, sůl, pepř, kmín celý, sádlo, strouhanka
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Úroda kanadských borůvek se blíží. Svědčí jim kyselejší půda a zálivka dešťovou vodou, před škůdci je ochrání síť
Z Receptáře Přemka Podlahy: Česneková tinktura podle starého receptu Tibeťanů se připravuje jen ze dvou surovin
Rebarbora dá jedinečkou chuť koláčům i džemům. Nejezte ji syrovou a sklízejte pouze do letního slunovratu