Zájezdní hostinec U Jiskrů zabodoval v Ano, šéfe!: Restaurace, kterou dává Pohlreich za příklad, u něj ale dříve neuspěla
Plzeňská smaženka podle Mirky van Gils Slavíkové: Díky ní vzpomínám na svou první brigádu v mléčném baru, říká cukrářka
Dokonalé francouzské toasty ze zbylé vánočky: Sváteční snídaně provoněná rumem a vanilkou zachutná každému
Dokonalého smaženého kapra dělá správné obalení. Šéfkuchaři se obejdou i bez vajíček a místo trojobalu používají dvojobal
Houbová polévka se připravuje na Vánoce třeba na Valašsku. Zkuste její snadnou verzi s nočky, chutná skvěle
Jak odlehčit bramborový salát? Majonézu skvěle nahradí řecký jogurt, kvalitní olej nebo dokonce hovězí vývar
Ježíškova krupička neboli šrotka: Vánoční valašská krupicová kaše se jedla s medem a milovali ji děti i dospělí
Rychlé čokoládové šohajky: Nejjednodušší cukroví v košíčcích stihnete udělat klidně i na Štědrý den ráno
V pražských restauracích „frčí“ na Vánoce šneci: Nejlevnější jsou na Malé Straně. Za porci zaplatíte 199 Kč
Hitem internetu jsou vosí koule: Chutnají jako vosí hnízda, ale připravují se snáz a obejdete se i bez formiček
Cukrovinky ze zbytků polevy podle Sandtnerky: Jednoduché nepečené cukroví zvládnete i těsně před Vánoci
Dokonalé mandlové košíčky podle receptu Ivety Fabešové: S jemným vanilkovým krémem zachutnají každému
Medovníkové kuličky: Na tohle nepečené cukroví stačí jen 3 ingredience a 10 minut času. Zvládnout se dá i v polední pauze
20 foto Vítězem MasterChef Česko 2022 je Martin! Připomeňte si s námi jeho cestu soutěží i jeho nezapomenutelné hlášky
Cukroví s kouzlem exotiky: Marokánky upečené podle receptu od babičky Elišky jsou ihned měkké a vláčné
20 foto Soutěž MasterChef Česko 2022 před branami finále opustil Ondra. Rodina už mi chyběla, říká v našem rozhovoru
Jak na pečený dezert Aljaška se zmrzlinou? Tajemství úspěchu tkví ve správně vyšlehaném sněhu, pak je výsledek dokonalý
MasterChef Česko 2022: Jak na dokonale šťavnatý bůček na pivě? Podle skvělého receptu od Ondry se povede každému
Vánočka podle receptu Josefa Maršálka: Dokonalé nakynutí zajistí snadný "okenní test", chuť vylepší poleva s oříšky a skořicí
Chtěl překvapit manželku a vymyslel gastronomický hit: Sladké palačinkové špagety teď chce zkusit každý