Farmářka mi prozradila nejlepší způsob uchování česneku. Takhle vydrží i v obýváku v paneláku celou zimu
Retro okénko: Pomazánkové máslo stávalo 5,50 Kčs, ochucené 6 Kčs, dnes už je pod tímto názvem neseženete
Vynikající utopenci s kečupem podle Pepy Nemravy: Nebojte se použít hořčici i ocet, správným svařením vznikne skvělá chuť
Jak na chlupaté knedlíky se zelím: Správné konzistenci pomůže rychlá práce a sádlo, radí prvorepubliková kuchařka Anuše Kejřová
Jak na čokoládové brownies, aby zůstaly krásně vláčné s křupavým povrchem: Roli hrají správný poměr surovin, ale i velikost formy
Plněná kuřecí prsa: Špenát, šunka, niva či omeletka zajistí masu šťavnatost a na talíři se budou krásně vyjímat
Kynuté koláče se sladkou zelnou náplní podle cukráře Josefa Maršálka: Provoněné skořicí a ochucené jablky chutnají fantasticky
Jak využít květák na maximum: Připravte si květákovou pizzu, hummus, muffiny nebo jednoduché květákové placičky
Připravte si mrkvánky z Horňácka podle receptu cukráře Josefa Maršálka: Náplň provoní skořice a jiskru jí dodá špetka pepře
Jak připravit nejoblíbenější knedlíčky do polévky: Představujeme nejlepší recepty na knedlíčky játrové, sýrové, drožďové i krupicové
Jak vyčistit připálený hrnec i bez chemie: Pomůže obyčejná sůl, jedlá soda, dřevěný popel i coca-cola
Škvarkové pagáče mají maďarský původ. Toto pečivo se hodí připravit o masopustu i dalších slavnostních událostech
Jak na jednoduché jablečné taštičky: Výborné jsou klasicky pečené v listovém těstě, zajímavou verzí jsou taštičky z tortilly
Hraběnčiny řezy: Oblíbený český moučník z jablek se snadno dělá a chutná božsky. S vlašskými ořechy nebo rozinkami je ještě lepší
Obyčejná, ale skvělá jídla z brambor: Zapečená kaše, staročeské lokše nebo pizza z bramborového těsta chutnají skvěle
Jak na dokonalá kuřecí játra krok za krokem: Skvěle chutnají na cibulce, po mexicku i na myslivecký způsob
Jak na vláčnou tvarohovou bábovku? Díky triku „3x10“ bude krásně nadýchaná a perfektně ji vyklopíme z formy
Jak na falešné tiramisu z pomazánkového másla: I při dnešních cenách vyjde levněji než originál a chutná výtečně