Vynikající utopenci s kečupem podle Pepy Nemravy: Nebojte se použít hořčici i ocet, správným svařením vznikne skvělá chuť
Burčák stojí jako loni, koupíte jej již od 90 Kč za litr. „Letošní ročník bude špičkový,“ říká vinař David Šťastný
KVÍZ: Víte, co dostanete, když si objednáte pikador, kočičí tanec nebo sejkory? Otestujte své znalosti zvláštních názvů jídel
Pospícháte a máte chuť na klasiku? Připravte si žemlovku do ruky a můžete hned vyrazit do práce nebo na výlet
I z brambor můžete upéct výtečný koláč. Připravte ho s jablky a drobenkou, správnou chuť mu dá oblíbené koření
Jak připravit dokonale nadýchaný a šťavnatý kuskus: Díky několika fíglům to zvládne každý a chuť kuskusu bude skvělá
Slané pizzy z listového těsta na podzim plníme houbovou náplní. Jsou rychlé, snadné a výtečně chutnají
Co s nespotřebovanou cibulí: Trvanlivost prodlouží máslo, alobal i speciální balení. Cibuli lze také bez obav zamrazit
Tradiční oukrop podle Sandtnerové je velmi skromný pokrm, ale chutná dobře a takhle snadno se připravuje
Vláčné dýňové noky: Rychlá a zdravá večeře zasytí celou rodinu jen za 25 Kč, pokud nepřidáte maso či jiné suroviny
Medové řezy s ořechy: Vynikající dezert s lahodnou ořechovo-medovou krustou je ideálním moučníkem na podzim
10 foto Týden do výplaty? Žádný strach! Tahle jídla, od deseti do 41 Kč za porci zachrání váš žaludek i peněženku
Jak na ten nejlepší bešamel, základ všech omáček: Dokonalý recept podle Julie Child se vždycky povede
Mlsání pro malé i velké: Domácí sušené ovocné plátky nebo trubičky jsou skvělou alternativou cukrovinek
Jak na luxusní šunkofleky: Šťavnatost zajistí dost vajec i správný druh masa, o křupavou kůrku se postará sýr
Pečení na neděli: Jak správně připravit piškotovou roládu se žloutkovým krémem? Cukrářská mistrová se podělila o své fígle
Babské rady: Jak jednoduše odstranit vodní kámen v kuchyni? Pomůže obyčejná soda, ocet nebo coca-cola