Znáte vejmrdu? Pikantní a nasládlé spojení křenu a jablek dodá klobáskám, uzenému i grilovanému masu ten správný říz
Extra rychlé lívance bez kynutí: Nadýchané jako obláček sladce voní a hotové jsou dřív, než ostatní vstanou
Fantastická povidla z letních jablek: Provoněná vanilkou a rumem vylepší v zimě palačinky, koláče i buchty
Císařský trhanec je obyčejný moučník, který milovala i císařovna Sissi. Podle receptu od Sandtnerky jej zvládnete raz dva
Bezinková marmeláda podle babiččina receptu voní kořením a v zimě vám zlepší náladu. Takhle snadno se dělá
Polský bigos: Variace na zelňačku s masem, houbami, klobásou, sušenými švestkami a slaninou chutná božsky
Cuketové pesto s česnekem, sýrem a olivovým olejem skvěle dochutí těstoviny i maso. Příprava je snadná
Jak připravit nejlepší klasickou rajskou omáčku? K božské chuti pomůže vývar i trocha nastrouhaného perníku
7 tipů, jak v domácnosti využít jedlou sodu: Hodí se nejen do pečení, skvěle s ní i vycídíte dřez i varnou desku
Snídaně, svačina nebo rychlá večeře: 7 levných pomazánek od česnekové přes vajíčkovou až po netradiční čočkovou
7 tipů, jak nejlépe zacházet s vejci: Jak je vařit, loupat i jak připravit ta nejlepší míchaná vajíčka
Nové brambory v podzimní kuchyni: Skvělé jsou z popela, opečené na grilu nebo jako základ pro vídeňský bramborový salát
Jak na dokonalý smažený sýr: Zásadní je použít správný druh mouky, vejce nesolit a obalovat sýr jemně