Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řízky naruby podle "Receptáře"

Řízky patří mezi klasiku, kterou připravíme jak ve sváteční den, tak třeba i na cestu k moři. Chceme-li však lehkou obměnu, můžeme vyzkoušet tyto obrácené řízky se zeleninou. Po usmažení je ještě zapečeme s Moravankou.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava)

10. 6. 2024 14:47

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 863 kJ / 1 401 kcal
Bílkoviny198,56 g
Tuky58,22 g
Vláknina8,00 g
Cholesterol 1,47 g
Sodík 2,44 g
Sůl5,70 g
Sacharidy16,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Olej jen na smažení, do pekáče už není potřeba, řízky jsou podlité nálevem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: kýta vepřová, strouhanka, vejce, sůl, olej, moravanka

TopRecepty.cz

Řízky naruby podle "Receptáře"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2kWm1