Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 35 minutami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, 20. 5. 2024 08:52
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Simona Skolakova: díky, Símo. Vnučce jsem to hned vyřídila.…“ MarcelaPa, před 37 minutami
„Hezký den dnes zelňačka a kuře na paprice s knedlíkem …“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Dobrý večer , dnes k obědu kuřecí prsní řízek, bramborová…“ MarcelaPa, před 14 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pudinkové dortíčky
Přidáno před 16 hodinami
Zeleninová polévka s červenou čočkou a lahůdkovým droždím
Přidáno 25. 5. 2024 09:41
Kuřecí supreme sous-vide zapečené s rozmarýnovými bramborami v MTH
Přidáno 24. 5. 2024 21:44
Vepřové na pivě se zeleninou a chlebem
Přidáno 24. 5. 2024 16:18
Pomazánka s avokádem a ředkvičkami
Přidáno 24. 5. 2024 10:05
Jahodový dezert do skleničky
Přidáno 24. 5. 2024 09:00
Přečtěte si Zobrazit více
Vařil pro krále i prezidenty, teď má food truck: Je tam víc svobody a není to takový žrout času, říká Radek Příhonský
Kaťák z kuřecích stehen: Šťavnaté kousky masa na voňavém špeku doplní chilli či feferonka, které zajistí pikantní pálivou chuť
Jak na dokonalé donuty: Tvar uděláte pomocí dvou skleniček, chuti a konzistenci prospěje kynutí přes noc
30. 4. 2018 08:55
4l mi přijde málo ale tech 6 a 7,5l zase moc. A kdyby vařila třeba jenom jednu-dvě porce jídla v tom hrnci, 4l mi přijde akorát ale 6 a 7,5l zase moc. Jakou velikost myslíte, že je nejlepší v takovém případě koupit? Já když vařím v tlakáči tak je toho vždycky hodně, nevím, jestli a jaké má nevýhody vařit v něm jenom trochu jídla... děkuji a doufám, že jsem to napsala srozumitelně
2. 12. 2017 10:11
2. 12. 2017 01:02
28. 4. 2017 17:06
8. 1. 2012 12:14
12. 7. 2011 16:44
p7120001_(3).jpg
12. 7. 2011 15:04
12. 7. 2011 14:56
30. 1. 2011 19:03
30. 1. 2011 19:02
30. 1. 2011 18:31
30. 1. 2011 17:39
30. 1. 2011 17:07
To jsem tedy opravdu ještě nikdy neslyšela, že něco takového se může stát
30. 1. 2011 16:59
30. 1. 2011 12:57
1 2 3 Další