Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 2 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„U nás iba rýchla zeleninová krupičková, fazuľové lusky -…“ magdalenka, před 2 hodinami
„MarcelaPa: jednoduché a skvelé, že?“ magdalenka, před 2 hodinami
„Přeji všem pěkné odpoledne , my jsme dnes měli placky s…“ MarcelaPa, před 2 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 3 hodinami
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 8 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 9 hodinami
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno 6. 5. 2024 13:01
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno 6. 5. 2024 12:15
31. 8. 2009 22:23
31. 8. 2009 20:12
31. 8. 2009 19:57
25 let již děláme kompot a likér podle tohoto receptu.
2 kg aronie
2 ks tlučený hřebíček
1/2 badiánu
1 kg cukru.
1 malý citron
1 dcl rumu
trochu mleté skořice
Vše dukladně promícháme v hlubokém kastrolu na pečení
a nakonec jemně zaprášíme mletou skořicí
bez míchání pečeme v troubě 1 hod.při 200 st.C.
Nakonec přimícháme rum a nandáme do skleniček.
Už nemusíme sterilizovat.
Ze zbylé vypečené šťavy je dobrý likér.Musí se ovšem ještě
přidat rum.
9. 2. 2009 21:23
9. 2. 2009 21:09
9. 2. 2009 21:05
9. 2. 2009 21:03
9. 2. 2009 14:20
9. 2. 2009 14:20
9. 2. 2009 14:16
9. 2. 2009 12:11
9. 2. 2009 11:50
9. 2. 2009 11:40
9. 2. 2009 11:12
9. 2. 2009 09:59
Předchozí 1 2 3 Další