Co dnes uvařit?
Pěkně jste navařily, chutě se sbíhají a Pavlovův reflex funguje.
Dnes bude rybička - já lososa z pánve, jen osoleného a opepřeného a Petr pangase v trojobalu. K tomu brambory.
O weekendu byl Petr na chatě, tak si tam spolu s Vitanou uvařil gulášovou polévku a já si konečně udělala dršťkovku, kterou on nejí. K polévce housku a je oběd za chvíli. Když je taková hutnější polévka, tak se u nás jí s pečivem a už se nepodává další chod. (Gulášovka a dršťkovka s houskou či chlebem, kulajda s tvarohovými buchtami, bramboračka s lívanci, ....).
K obědu konečně došlo na novoroční svíčkovou. A upekla jsem tvarožník.
Pak jsem upekla bábovku, recept mojí tety. A udělala ten salát z kysaného zelí
Zítra přijdou na oběd mladí, tak aspon bude ke kávě.
Protože je doba masopustu a všude jsou zabijačkové dobroty, vybrala jsem si podle miky
Jelítko zapečené v lepenici
Hodnocení receptu je (22×)K ní okurkový salát
Ještě připravím na zítřek z kysaného zelí salát, aby se rozležel.
K večeři budou pečená křidélka v horkovzdušné fritéze
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Hodnocení receptu je (55×)
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 4 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„Dnes u nas vecere, pri praci venku jsem stihla i tak…“ hazel, před 4 hodinami
„Veronika.Hrozna: Verunko tak jsi šikulka to je dobře,že…“ Simona Skolakova, před 8 hodinami
„Simona Skolakova: Sousedé a sousedky, se šly ujíst, ale nám…“ Veronika.Hrozna, před 10 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 17 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 22 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno 5. 5. 2024 21:23
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Přečtěte si Zobrazit více
Královské chutě: Vévoda Filip nikdy neodolal tomuhle šťavnatému slanému koláči s rýží a lososem
Farmářka Alena Jalůvková radí: Kam v lednici dávat vajíčka a jak se chránit před salmonelou? Zásadní je ocet!
Tlusté japonské nudle udon: Skvěle nasáknou chuť vývaru nebo omáčky, ale nepsaným zákonem je, že je musíme srkat
Pečené maso
Suvicka
Hodnocení receptu je 5,0 (42×)