Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Babiččiny kynuté buchty

Babiččiny buchty tak, aby je zvládl i ten, kdo chce kynuté buchty péct úplně poprvé. Podrobné postupy jsou požehnáním pro všechny začátečníky. Babiččiny buchty můžete naplnit i hustým džemem nebo tvarohovou nádivkou.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 210 min

210 min (180 min příprava + 30 min tepelná úprava)

11. 4. 2018 20:13

Suroviny pro 24

24

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota19 610 kJ / 4 687 kcal
Bílkoviny111,20 g
Tuky137,49 g
Vláknina54,18 g
Cholesterol399 mg
Sodík254 mg
Sůl0,58 g
Sacharidy724,12 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

nicoletee77

6. 9. 2021 12:00

Dělala jsem podle receptu od a az do z i na video sem mrkla a kvásek mi vzešel málo, tak uvidíme ;-(:-O

Natalie74

17. 7. 2021 20:29

Vyzkoušela jsem podle Vašeho receptu a jsou vynikající... Recept ukládám a jinak už buchty dělat nebudu. Díky:yes:

AndelaC

8. 5. 2021 16:04

Jsou naprosto skvělé. Zkoušela jsem spoustu receptů z tohoto i jiných webů, ale už dělám jen tyto. Díky moc.:yes:

Vennie_p

21. 2. 2021 21:04

Kynuté buchty jsem už pár krát pekla, ale nikdy nebyly tak měkoučké jako tyhle :yes: Těsto jsem udělala v domácí pekárně a plnila jsem je uvařeným pudinkem. Byly luxusní!<3

Radicek

24. 1. 2021 19:04

Moc díky za recept, často s kynutým těstem bojuji, ale tohle vzešlo parádně. Byly to moje první kynuté buchty a vyšly fantasticky. Jiné už dělat nebudu :-)

Lemurka

26. 10. 2020 05:06

Buchty jsem včera dělala podle tohoto receptu a byly opravdu luxusní :yes: Daleko lepší než z polohrubé mouky nebo jejím přidáním. Ukládám recept a doporučuji :-)

Petra Dvor.

3. 9. 2020 08:14

Dobrý den, přidávám fotečku. Buchty jsou výborné. Mohla bych je péct obden, jak mizí. <3

denisab

17. 5. 2020 14:00

Moc děkuji! :-K
Hned na poprvé se vše povedlo :yes: Určitě doporučuji!

nananan

16. 5. 2018 12:28

Ráda v Top receptech hledám inspiraci a v komentářích zkušenosti, zda se povedlo, chutnalo, či nikoliv. Vaše komentáře tady jsou silně mimo - i kdyby byl recept zadán několikrát, prostě to projdu a vyberu si, co mi vyhovuje.

JanaDorazinova

13. 4. 2018 12:17

Lenunka: Kriste pane, už toho nechejte! :-//. Zase orná půda pro lidi, co si potřebují za každou cenu pokecat :-//

Lenunka

13. 4. 2018 12:06

dvevtroube: vy jste otrávená z mých tří komentářů (píši záměrně tří, protože čtvrtý byl odpovědí na komentář mikklik, nebyl adresovaný Vám) k Vašemu receptu (jindy jsem Vám ani pod Vaše recepty nic nepsala) ? :-D Tak to Vám teda stačí málo, píšete, že si snad zvyknete, já věřím, že ano, ale asi to bude s Vaším přístupem chvíli trvat.
Podle mě, pokud někdo napíše, že jeho recept je jiný, než ostatní stejné (obzvlášť v komentáři pod receptem, kterými se podle Vás řídí začínající kuchtíci - no nevím), měl by být schopen vysvětlit, v čem. Pokud je jeho vysvětlení ve stylu: "protože já to tak mám a můžu si dělat co chci a vy jen rejpete a dupy dup", pak je jasné, že se ničím neliší. I to je vlastně odpověď:-)

dvevtroube

13. 4. 2018 11:42

Lenunka: To je přesně ono. Snad si mohu nazvat recept tak, jak chci já. Pokud je pro mě mazanec luxusní, napíšu to. A nebudu přeci u každého receptu obhajovat to či ono. Jsme zase u toho. Chytáte za slovíčka :-D.
To, že jsem vám už neodpovídala je proto, že jsem z vašich komentářů prostě a jednoduše otrávená. Přijde mi, že jen rejpete. To je celé. Ale jo, klidně takto komentujte dál. Já už to prostě budu ignorovat :-8. Zatím jsme tu nová, ale časem si třeba i zvyknu :-D.

dvevtroube

13. 4. 2018 11:37

Frantiska: Myslím, že recept jsem srozumitelně napsala, ale sama taky, když si najdu nějaký recept, koukám do komentářů. Mohou tam být nějaké postřehy, dodatky apod. ;-)

Lenunka

13. 4. 2018 11:21

dvevtroube: nevím, co je na mých komentářích jedovatého, slušně jsem se zeptala, co je na nich jiného, to je celé. Že jsou vláčné a nadýchané, to je super, takové by měly být - píšete, že jste takové dříve nejedla, tak nevím, co jste pekla před tím, za mě je tohle klasický recept na buchty, nevidím na něm nic výjimečného. Na mazance se moc nepamatuji, matně si vybavuji ten Váš "luxusní", v diskuzi pod ním jsem myslím také četla dotazy, co je na něm luxusního, Vaše odpovědi byly podobné jako tady, že je nadýchaný - no však kdyby byl tvrdý jako beton, tak byste ho sem asi nedávala, ne? Můj názor je, že Vaše recepty se od ostatních podobných liší hlavně množstvím superlativ, kterými je popisujete, to je celé. Navíc se divíte, že se v komentářích někdo na něco zeptá - hned je "jedovatý, dělá z toho sci-fi". Já, pokud se pod mými recepty někdo na něco zeptá, tak prostě odpovím, ale Vaše věta:
"Vám jsem už neodpovídala, přišlo mi zbytečné se dohadovat o nesmrtelnosti brouka"
vypovídá jednoznačně o Vaší aroganci.
Přeji pěkný den:-)

Frantiska

13. 4. 2018 11:18

dvevtroube: tak snad pro zacinajici kuchare ma byt recept napsan srozumitelne a ne, ze si maji hledat postup v komentarich

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Další recepty

Tématické fráze: babiččiny buchty nadýchané kynuté buchty babiččiny makové buchty babiciny buchty babiciny kynute buchty makové buchty kynuté recept cim potrit kynute buchty kynuté makove buchty babiciny buchty recept babicciny buchty recept kynuté buchty cim potrit buchty čím potřít buchty po upečení cim potrit upecene buchty babiččiny recepty kynuté buchty bez vajec babiččiny buchty s tvarohem babičtiny kynuté buchty babiččiny buchty na sadle cim potrit kynute buchty po upečení

Suroviny: mouka hladká, droždí, cukr krupice, cukr vanilkový, mléko, máslo, žloutek, sůl, sádlo, máslo, mléko, cukr, mák mletý, rum, povidla švestková, rum

TopRecepty.cz

Babiččiny kynuté buchty

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Nmn6