Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 1 hodinou
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
Poslední příspěvky
„U nás iba rýchla zeleninová krupičková, fazuľové lusky -…“ magdalenka, před 1 hodinou
„MarcelaPa: jednoduché a skvelé, že?“ magdalenka, před 1 hodinou
„Přeji všem pěkné odpoledne , my jsme dnes měli placky s…“ MarcelaPa, před 2 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 2 hodinami
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 7 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 8 hodinami
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno 6. 5. 2024 13:01
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno 6. 5. 2024 12:15
Přečtěte si Zobrazit více
Božena Němcová neuměla moc vařit, pravidelně dostávala jídlo od přátel, bez piva se neobešla a měla ráda i rum
Vepřová krkovička pečená na Kunovjance: Voní cibulí a hořčicí a je neskutečně šťavnatá
Skromné vaření: Najděte si v lese na pařezu hlívu a připravte z ní božský guláš skoro zadarmo
31. 10. 2013 13:47
Pááánivždyť už za 2měsíce máme konec roku....toto letí
30. 10. 2013 10:46
Hradišťánka poslouchám moc ráda, uklidní a rozjasní den, osobně miluju každý žánr. není špatné muziky, lidi to zhoršujou - citát si pamatuju, autora nikoli
30. 10. 2013 10:01
U nás brambory, vařená mrkvička, okurky, cibule, jablka, bez těch to nejde, tvrdá vejce, domácí majonéza ochucená solí, pepřem a octem, vše na drobné kostičky a hranolky, dochucení podle chuti a taky je to ten nejlepší možná proto, že se na něj těšíme od časného rána a jsme řádně vyhládlí
Jak říká Colombo65 "když ho milujeme, není co řešit" a jak zpívá Hradišťan (klarinetista David Burda) "mámina tajná pýcha"
29. 10. 2013 16:17
tahle to je - tu zkusím
ruka rychlejší než oko - šreti již sem dala
29. 10. 2013 15:26
29. 10. 2013 14:50
tu sladkost si může každej upravit. mě to šmakenzí takhle, pak kontrast toho vypečeného řízečku, či klobásky vinné v krásně zlatavém outfitu, pak ten chuťový kontrast...sakra, až aby byly vánoce
29. 10. 2013 14:47
http://www.recepty.cz/recept/uza-zalivka-do-brambo...
Páč to sem tam kdysi vkládala já a tys mě to dneska připoměla úplně jsem to vypustila, teda z pamětizačala jsem tam kdysi chodit, ale moc mě to tam nenadchlo
29. 10. 2013 14:43
29. 10. 2013 14:40
29. 10. 2013 14:28
Myslela jsem, že dnes přidám tu restovanou slaninku, ale jaksi mi přes noc zmizela z ledničky.. Tak jsem aspoň spařila tu cibulku a přidala povařený hrášek. Salátek dobrý, ale ještě ho budu vychytávat. Na Vánoce musí být nejdokonalejší ze všech... Jablíček se bojím, jednou jsem dělala nějaký salát z grilovaného kuřete s Majolkou® a jablky (myslím, že to bylo podle Prima vařečky) a nikomu to nechutnalo a nakonec jsem to nejedla ani já.
29. 10. 2013 14:21
29. 10. 2013 14:18
přidávám odkaz na onu zálivku
http://www.toprecepty.cz/recept/9260-bramborovy-sa...
29. 10. 2013 13:27
29. 10. 2013 13:20
29. 10. 2013 13:06
1 2 Další