Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 10 hodinami
„Co vaříte dnes k obědu?“ Severinka, 4. 11. 2025 08:50
„Přání a gratulace“ Nadja, 29. 10. 2025 16:36
Poslední příspěvky
„hazel: ahoj Stáni, díky, jsem OK, jenom strašně moc…“ MarcelaPa, před 10 hodinami
„hazel: Zdravím, už sa hlásim. Bola som zamestnaná…“ Julia Oskerova, před 13 hodinami
„Hezký den, u nás dnes kuřecí polévka s masem, zeleninou,…“ tara23, před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
3. 5. 2025 05:58
3. 5. 2025 05:50
Když dělám vývar v PH,tak tu zeleninu také vyhazuji a pak dávám jako Věrka novou strouhanou.😋
3. 5. 2025 05:27
O kolenu už přemýšlím delší dobu, dala bych si 😁
3. 5. 2025 05:18
3. 5. 2025 05:11
3. 5. 2025 05:11
Guacamole ochutnám, už ho mám v košíku. Je připravené úplně stejně jak píšeš. A kdyby náhodou, tak ho dám sousedce 😀. V rodině bych ho asi neudala, snad jen Ivě ( ta je stále na dietě 😁)
3. 5. 2025 04:46
2. 5. 2025 21:03
To je asi tak vse, neco jsem i vyhledala na Google.
Vcera jsem ho zrovinka videla v nasem supermarketu. Divala jsem se na maso a jedno se me zdalo takove vice tmavo cervene , no zjistila jsem ze to byl bison.
Avokado my oba mame radi a jime ho tak pres den, kazdy pulku, pokapem citronem a trochu soli a vyjidam to lzickou. Naucila me ho jist az kdyz nase dcera chodila na universitu a tam si ho davali k snidani. Jak nerada neco noveho ochutnavam, dcera me premluvila a od te doby ho jim a rada. Mas vsak pravdu musi byt uzrale, ja kdyz je kupuji ,tak jsou jeste zelene ,ale doma si je hlidam, kdyz zacne byt slupka cerna a na sahnuti jiz je mekkci to je cas ho jist.
Guacamole jsem se zase naucila jist v Mexiku, ja to delam podle mexickeho receptu, pridam rajce nakrajene trochu cibule but normalni a nebo cervene, pepr ,sul, trochu citronu, jednu malou papricku jalapeno a koriander. Ta papricka tomu da takovy raz, ale nemusi se davat.
No vidis co jsem toho napsala.
Kureci kridelka dnes byli super. Jiz jsem je nemela hodne dlouho.😃
2. 5. 2025 19:42
2. 5. 2025 19:41
2. 5. 2025 18:24
2. 5. 2025 18:20
2. 5. 2025 18:17
2. 5. 2025 16:41
Ale křidélka bych mohla na všechny způsoby klidně 2x do týdne 😀.
Stáni ještě se zeptám, jak chutná bizoní maso? V Kanadě je asi běžně k dostání
2. 5. 2025 16:36
Stejně dělám i kuřecí a nebo hovězí, ale hovězí kosti nejdřív opeču v troubě.
Předchozí 1 … 141 142 143 144 145 … 2753 Další