Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 2 hodinami
„Co vaříte dnes k obědu?“ Severinka, 4. 11. 2025 08:50
„Přání a gratulace“ Nadja, 29. 10. 2025 16:36
Poslední příspěvky
„hazel: Zdravím, už sa hlásim. Bola som zamestnaná…“ Julia Oskerova, před 2 hodinami
„Hezký den, u nás dnes kuřecí polévka s masem, zeleninou,…“ tara23, před 2 hodinami
„Hezký den dnes ještě hovězí vývar a kuří nudličky se…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
3. 5. 2025 05:50
Když dělám vývar v PH,tak tu zeleninu také vyhazuji a pak dávám jako Věrka novou strouhanou.😋
3. 5. 2025 05:27
O kolenu už přemýšlím delší dobu, dala bych si 😁
3. 5. 2025 05:18
3. 5. 2025 05:11
3. 5. 2025 05:11
Guacamole ochutnám, už ho mám v košíku. Je připravené úplně stejně jak píšeš. A kdyby náhodou, tak ho dám sousedce 😀. V rodině bych ho asi neudala, snad jen Ivě ( ta je stále na dietě 😁)
3. 5. 2025 04:46
2. 5. 2025 21:03
To je asi tak vse, neco jsem i vyhledala na Google.
Vcera jsem ho zrovinka videla v nasem supermarketu. Divala jsem se na maso a jedno se me zdalo takove vice tmavo cervene , no zjistila jsem ze to byl bison.
Avokado my oba mame radi a jime ho tak pres den, kazdy pulku, pokapem citronem a trochu soli a vyjidam to lzickou. Naucila me ho jist az kdyz nase dcera chodila na universitu a tam si ho davali k snidani. Jak nerada neco noveho ochutnavam, dcera me premluvila a od te doby ho jim a rada. Mas vsak pravdu musi byt uzrale, ja kdyz je kupuji ,tak jsou jeste zelene ,ale doma si je hlidam, kdyz zacne byt slupka cerna a na sahnuti jiz je mekkci to je cas ho jist.
Guacamole jsem se zase naucila jist v Mexiku, ja to delam podle mexickeho receptu, pridam rajce nakrajene trochu cibule but normalni a nebo cervene, pepr ,sul, trochu citronu, jednu malou papricku jalapeno a koriander. Ta papricka tomu da takovy raz, ale nemusi se davat.
No vidis co jsem toho napsala.
Kureci kridelka dnes byli super. Jiz jsem je nemela hodne dlouho.😃
2. 5. 2025 19:42
2. 5. 2025 19:41
2. 5. 2025 18:24
2. 5. 2025 18:20
2. 5. 2025 18:17
2. 5. 2025 16:41
Ale křidélka bych mohla na všechny způsoby klidně 2x do týdne 😀.
Stáni ještě se zeptám, jak chutná bizoní maso? V Kanadě je asi běžně k dostání
2. 5. 2025 16:36
Stejně dělám i kuřecí a nebo hovězí, ale hovězí kosti nejdřív opeču v troubě.
2. 5. 2025 16:21
jiz jsme meli mexicke guacamole, mam nalozene kureci kridylka a budu delat jahodove knedliky z tvarovoheho testa. Ty delam ale pro deti, protoze tak hodne pracovali na lede, tak to je takova mala odmena pro vsechny ctyri.
Krasne jidelnicky zde mate. Vidim ze budeme mit stejne jako u Simonky, jenom bez bramboroveho salatu😃
Předchozí 1 … 141 142 143 144 145 … 2753 Další