Co dnes uvařit?
Pěkně jste navařily, chutě se sbíhají a Pavlovův reflex funguje.
Dnes bude rybička - já lososa z pánve, jen osoleného a opepřeného a Petr pangase v trojobalu. K tomu brambory.
O weekendu byl Petr na chatě, tak si tam spolu s Vitanou uvařil gulášovou polévku a já si konečně udělala dršťkovku, kterou on nejí. K polévce housku a je oběd za chvíli. Když je taková hutnější polévka, tak se u nás jí s pečivem a už se nepodává další chod. (Gulášovka a dršťkovka s houskou či chlebem, kulajda s tvarohovými buchtami, bramboračka s lívanci, ....).
K obědu konečně došlo na novoroční svíčkovou. A upekla jsem tvarožník.
Pak jsem upekla bábovku, recept mojí tety. A udělala ten salát z kysaného zelí
Zítra přijdou na oběd mladí, tak aspon bude ke kávě.
Protože je doba masopustu a všude jsou zabijačkové dobroty, vybrala jsem si podle miky
Jelítko zapečené v lepenici
Hodnocení receptu je (22×)K ní okurkový salát
Ještě připravím na zítřek z kysaného zelí salát, aby se rozležel.
K večeři budou pečená křidélka v horkovzdušné fritéze
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Hodnocení receptu je (55×)
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Jana Pá, před 13 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, před 18 hodinami
„2024 - změna designu u receptů ???“ Nadja, před 18 hodinami
Poslední příspěvky
„to je jako u nás“ Jana Pá, před 13 hodinami
„Já vařím pro dva a docela porce trefím jen omáčky neumím…“ Simona Skolakova, před 13 hodinami
„Dobrý večer , dnes jsme měli k obědu krupicovou kaši. A…“ MarcelaPa, před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak se jedlo v 60. letech: Stravování v družstevní jídelně a doma aneb Na poli vdolky a buchty, na traktoru jen lehčí jídla
Zdeněk Pohlreich se vrací: Ve svém novém pořadu po letech odhalí zákulisí Ano, šéfe!
Pečeme s Ivou: Lázeňské rohlíky jsou hebké i křupavé zároveň díky omládku
Pečené maso
Suvicka
Hodnocení receptu je 5,0 (42×)