Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 41 minutami
„Aký máte názor na Japonske plemena psov ?“ kimlo, před 12 hodinami
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, 8. 10. 2025 16:13
Poslední příspěvky
„Dobré ráno, u nás bude sekaná a paradajková kapusta,…“ magdalenka, před 36 minutami
„MarcelaPa: Imunitní systém funguje asi do 70 let, pak už je…“ Veronika.Hrozna, před 11 hodinami
„Anna Kocikova: Drahuško, mrkni na Pokec, tam se dozvíš víc.“ MarcelaPa, před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
17. 3. 2025 10:00
Při výběru javorového sirupu v obchodě je nutné chápat rozdíly mezi některými jeho druhy. Rozdělen je na základě propustnosti světla, která de facto určuje, jak silná či jemná bude javorová chuť samotného sirupu.
grade A
grade B
grade C
Javorový sirup grade A
se hodí hlavně pro labužníky, kteří chtějí sirup využívat dennodenně k dochucování palačinek, vaflí a dalších sladkých pokrmů, jimiž se připravují na další krušný den. Ostatně, javorový sirup lze využít jako náhradu bílého cukru, v mnohých ohledech zdravější a také chutnější.
Javorový sirup grade C
se vyznačuje hlavně svou intenzivní chutí a vůní, přidává se tedy spíše do těst, používá se při pečení a vaření. Jelikož není tak čistý jako grade A. Nicméně hlavní je dívat se na kvalitu sirupu samotného, který typ zvolíme bychom měli zvažovat dle předpokládaného využití. V mnohých ohledech předčí javorový sirup běžný rafinovaný bílý cukr. Nachází se v něm některé zdraví pros
Stána ti určitě řekne víc. Vyrábí se pouze v Kanadě
17. 3. 2025 09:54
Javor je symbol Kanady
17. 3. 2025 09:10
17. 3. 2025 09:05
17. 3. 2025 00:08
u nas dnes chili s cesnekovym chlebem a zelenym salatem. Upekla jsem dva bananove chlebicky. Jeden pro nas jeden pro deti, protoze dnes v noci prileti. Manzel jiz jim to dovezl k nim do domu.
Pekne jste zde navarili, Julli u Tebe to je radost se podivat na fotografie. Marcelko mrkvovi salat, jiz jsem si udelala pro sebe zpravicku. Mela jsem ho vzdy rada a uplne jsem na nej zapomela.
Anicko pekny chlapecek, no v tomto veku jsou pekne ciperni a maji moc radi vsecny supliky na ktere muhou dosahnout.😃
Hezke probuzeni do noveho tydne.🌺
16. 3. 2025 20:16
16. 3. 2025 17:58
16. 3. 2025 17:52
Hezký podvečer 😀, my jsme dnes k obědu měli pečenou panenku se sušenými švestkami, vařené brambory.
16. 3. 2025 16:39
16. 3. 2025 16:07
16. 3. 2025 12:55
Rohlík ti řekne o mase úplně všechno, představí farmáře a už zbývá jen jmenovitě představit zvířata. A to by se ze mě stal vegetarián. U našich jsem ke králíkům nemohla chodit, protože bych je nejedla 😁.
V Rohlíku už to radši nečtu😀
16. 3. 2025 12:44
16. 3. 2025 11:10
16. 3. 2025 10:57
U nás dnes pečený telecí krk na másle s bramborem a rajčatový salát. 😋😋😋
Naposled jsem takhle telecí pekla když byla Vendula maličká, pak jsem pro ní ještě vařila telecí v mrkvi.
Pak telecí zmizelo. Je to pár let, co ho na řízky nabízel Lídl. Koupila jsem a byla jsem pěkně zklamaná. I když jsem maso naložila, bylo tvrdé. Od té doby jsem ho v marketu nekoupila.
Ted jsem zkusila telecí přední z Rohlíku a jsem unešená. Brzy zkusím i řízky😀.
No a zjistila jsem, že nám dochází brambory. Ráno přinesl manžel z garáže poslední
16. 3. 2025 10:23
Předchozí 1 … 153 154 155 156 157 … 2732 Další