Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Julia Oskerova, před 3 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Dobrý večer dievčatá, ja som dnes behala po úradoch a obed…“ Julia Oskerova, před 3 hodinami
„Hezky vecer, u nas dnes kroupova - zeleninova polevka a…“ hazel, před 3 hodinami
„Dobrý večer dnes jsme tak různě dojídali. Jen jsme upekli…“ MarcelaPa, před 4 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 11 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 12 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 15 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na pečený dezert Aljaška se zmrzlinou? Tajemství úspěchu tkví ve správně vyšlehaném sněhu, pak je výsledek dokonalý
Recepty z pohádek: Popelčina novoroční čočka pro kapsy plné peněz. Jak tradiční jídlo skvěle připravit a perfektně dochutit
Inspirujte se dietou španělské královny Letizie: Táhne jí na padesát a vypadá božsky!
13. 10. 2011 12:04
13. 10. 2011 12:04
13. 10. 2011 09:09
13. 10. 2011 09:06
13. 10. 2011 08:13
12. 10. 2011 21:30
12. 10. 2011 20:19
Nevím, jak je parta Tvého přítele náročná, ale já také dělám s 9 hochy, kteří téměř všichni pocházejí z vesnice a manželovi jsem jednou přichystala obyčejně a mělo to úspěch (ale já jsem věděla, že je nezklamu, protože je dobře znám )
Nadělala jsem večer minitopinečky a potřela ďábelskou pomazánkou a přizdobila zeleninkou.
Druhá verze čerstvý chlebík, opět na malé porce a čerstvé voňavé sádlo od řezníka, cibule a hodně zeleniny
MOžná budu někomu k smíchu, ale toto právě chlapi chtějí.
Ďábelskou dělám pokaždé jinak a od oka, ale něco jsem zde našla
http://www.toprecepty.cz/recept/20673-topinkova-sm...
http://www.toprecepty.cz/recept/11151-hovezi-pomaz... = tady ale určitě ne z konzervy, ale normálně z hovězího masa.
Ze sladkého nabízím osvědčené
http://www.toprecepty.cz/recept/12229-rezy-s-vajec...
http://www.toprecepty.cz/recept/18946-roladkove-za...
http://www.toprecepty.cz/recept/18381-rezy-„prsa-c...
http://www.toprecepty.cz/recept/17193-rezy---nejen...
http://www.toprecepty.cz/recept/17477-bananovo-tva...
... jsou to moučníky, které mám ráda a pokud použiješ rostlinnou, nebo lepší šlehačku, vydrží až 3 dny pevná.. To možná znáš
zdravím jahoda
12. 10. 2011 15:53
12. 10. 2011 13:17
12. 10. 2011 13:13
12. 10. 2011 13:02
ten klobásník se mi líbí více zastudena, krkovičku bych bohužel musela ráno smažit, ale co bych pro drahouška neudělala, že
Ještě se mi líbí:
www.toprecepty.cz/recept/9901-cibulac-=-cibulovy-kolac/
www.toprecepty.cz/recept/15626-pastika/
www.toprecepty.cz/recept/22859-slane-dortiky/
a tím s dnešními tipy končím, už jen to hledání mě zničilo
12. 10. 2011 12:54
12. 10. 2011 12:34
www.toprecepty.cz/recept/18930-klobasovy-dlabanec/
www.toprecepty.cz/recept/8769-krkovicka-plnena-restovanou-cibulkou-a-pivnim-syrem/
12. 10. 2011 12:29
12. 10. 2011 12:19
Předchozí 1 … 1772 1773 1774 1775 1776 … 2368 Další