Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, před 14 hodinami
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„hazel: děkuji, Stáni. Příště je musím udělat delší a tenčí.“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Hezky vecer, u nas dnes losos, bramborova kase a zelene…“ hazel, před 4 hodinami
„Hezký večer , my jsme dnes měli zapečenou brokolici se…“ MarcelaPa, před 5 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 7 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 9 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 10 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 11 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 12 hodinami
2. 6. 2011 09:05
2. 6. 2011 08:29
/// Proto se říká: před kopřivou smekni, a před bezem klekni. ///
1-Děti mají rádi šumivou limonádu z květu bezinek, cukru a citónu a ani se neošklíbají a přitom plno zdraví do sebe dostávají.
2-My máme na palačinky z kocmatic takovou radu. DŘÍVE jsme pušničky máčeli v těstě a pak smažili po jedné straně, odstřihli stopky,obrátili a dopekli. DNES přímo květ nastříháme do těsta a pak smažíme jako běžné palačinky.
3- Je třeba dát pozor na broučky, kteří by mohli květy okupovat a zbavit se jich propráním, i když tím přijdeme o pyl z květů.
kvety-bezu.jpg
2. 6. 2011 06:44
1. 6. 2011 19:43
1. 6. 2011 19:23
1. 6. 2011 12:10
A k tomu samozřejmě hlávkový salát.
1. 6. 2011 11:28
1. 6. 2011 09:56
1. 6. 2011 08:40
1. 6. 2011 08:30
pec_pstruh-velky.jpg
31. 5. 2011 21:18
31. 5. 2011 15:22
31. 5. 2011 10:52
31. 5. 2011 10:41
31. 5. 2011 09:29
Předchozí 1 … 1824 1825 1826 1827 1828 … 2362 Další