Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 46 minutami
„Poděkování “ Anna Kocikova, před 21 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 15. 12. 2025 08:27
Poslední příspěvky
„Dobré odpoledne 😊, dnes k obědu grilované vinné klobásy v…“ MarcelaPa, před 46 minutami
„Jajajajaapaja: Jaruš toto byly opravdu velké krky byly dva…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Simona Skolakova: krutí krky dávám na polévku, je z nich…“ Jajajajaapaja, před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
5. 11. 2011 08:02
4. 11. 2011 21:17
4. 11. 2011 13:03
4. 11. 2011 08:26
3. 11. 2011 17:59
3. 11. 2011 16:50
3. 11. 2011 15:02
3. 11. 2011 14:03
3. 11. 2011 08:51
3. 11. 2011 08:15
3. 11. 2011 08:01
2. 11. 2011 18:12
2. 11. 2011 16:40
2. 11. 2011 16:31
2. 11. 2011 14:33
1. přidat trošku prášku do pečiva, toto jsem již vyzkoušela, ale asi byla sražená moc, nepomohlo to.
2.Další rada - hodit kostku ledu, nebo rychle schladit (ponořit hrnec do studené vody) a ručně šlehat, až se omáčka zase spojí.
-Toto jsem zatím neměla možnost vyzkoušet.
3.Přecedit (od hříbků, nebo zeleniny...) a rozmixovat, příp. potom zahřát a na slabém plameni přidat trošku smetany.
Smetana se mesí přidávat až do osolené omáčky, pomalu a nejlépe úplně na závěr na slabém plameni...
Předchozí 1 … 2175 2176 2177 2178 2179 … 2779 Další