Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ MarcelaPa, 15. 11. 2025 22:53
„Co vaříte dnes k obědu?“ Severinka, 4. 11. 2025 08:50
Poslední příspěvky
„Dobry vecer, u nas dnes zbytek pikatni cockove polevky a…“ hazel, před 1 hodinou
„Nadja: Nadi ahojky jsem ráda,že kontrola dopadla dobře,to…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
„Dobrý večer😊, my jsem dnes dojídali jídlo z víkendu, jenom…“ MarcelaPa, před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
27. 3. 2011 10:45
27. 3. 2011 10:41
27. 3. 2011 08:44
Nevím jak to dopadne,až pak z trouby vypadne. Když to bude trochu jedlé jistě bude fotka hnedle.Zatím fotky propůjčené a s receptem promíšené, jak jsem to já udělal a co jsem na prase dal.
DODATEK.po obědě. : Povedlo se !! Bude recept a fotky.
27. 3. 2011 08:28
27. 3. 2011 07:01
Když máme tu neděli, musí být polévka nudlová hovězí.
A ještě něco lehkého do bříška, bude rybka a bramborového salátu trošička.
Po obědě si dáme odpočinek a po procházce u kávy Míšova dortíku kousíček.
27. 3. 2011 06:40
26. 3. 2011 19:03
26. 3. 2011 16:14
26. 3. 2011 07:40
Včera jsem zjistila v obchodě, že už je k mání rané zelíčko, tak k tomu vepřové na kmíně a už se na něj po té zimě strašně těším
26. 3. 2011 07:25
26. 3. 2011 07:16
26. 3. 2011 06:49
25. 3. 2011 21:34
Přiznávám, že ráda používám bujónové kostky - od té doby, co je dělají, tak raději bez glutamátu, ale máme tu masoxovou chuť čas od času prostě rádi.
Ale když jsem byla s dcerou v lázních, obědvala jsem v restauracích a večeře řešila právě polévkami z pytlíku... Zjistila jsem, že chutnají tak nějak všechny téměř stejně a už dlouho pytlíkovou nemusím... Navíc na obalech jsou lákavé fotky, ale obsah vypadá úplně jinak. Není nad domácí polívčičku...
25. 3. 2011 09:27
25. 3. 2011 09:02
Předchozí 1 … 2260 2261 2262 2263 2264 … 2768 Další