Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Retro - radio Videoton

Hodnocení receptu je 4,4 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

gargulkaD gargulkaD

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: 7 kg

Zveřejněno 8. 4. 2016

Poznámka autorky gargulkaD

Kousek retro vzpomínek k 50tým narozeninám... :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Retro - radio Videoton

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Vjk9

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Retro - radio Videoton

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Vjk9

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

:-K Podobný magič jsme měli doma ,....nejdřív ,když jsem uviděla recept jsem si řekla ,že to sem ani nepatří ,že si asi někdo spletl stránky a prodává retro magnetofon,až potom jsem si všimla,že je to dort :yes:prostě k nerozeznání od skutečnosti:yes::yes:

Luxusní :yes:

Děkuju moc, jj, byla to fakt piplačka... několik hodin jenom zdobení. Záda už mě bolely, ale jela jsem podle fotky, tak jsem chtěla všechny detaily z ní mít na dortu. :-K

Tak to je super dortík:-O:-K, to bude opravdu škoda nakrojit:-D.

ježiš..tohle rádio jsme měli doma a že hrálo, až nám drnčely tabulky v oknech:yes: Povedlo se ti skvěle:yes:
Krásný retro kousek..miluju retro:-K

srettka: Jééé, já taky! Moc děkuju! Doufám, že i v oslavenci vyvolá nostalgické vzpomínky... :-) :-K

gargulkaD: no ve mě stoprocentně jo. nehledě na to, že sis mákla..tolik detailů, ty ostré hrany. Se mu to nebude chtít ani nakrojit:-D

Tématické fráze:
retro recepty, retro cukrovinky, dort retro rádio, dort magnetofon, recepty z radia

Suroviny:

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu