Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 21 541 kJ / 5 148 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,72 g |
| Tuky | 242,27 g |
| Vláknina | 54,00 g |
| Cholesterol | 944 mg |
| Sodík | 647 mg |
| Sůl | 2,83 g |
| Sacharidy | 603,29 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 8. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makovec podle maminky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lyP1
Moje poznámka
Makovec podle maminky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lyP1
Nejnovější recepty
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 1 hodinou
Omeleta se žampiony
Přidáno před 2 hodinami
Vločková polévka se zeleninou trochu jiná
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové z jednoho hrnce
Přidáno před 11 hodinami
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 15 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
Rasice před 27 minutami
Kuřecí čína
mcmiruska před 43 minutami
Vepřová plec po venkovsku
limosek před 1 hodinou
Mleté vepřové maso na Kunovjance
limosek před 1 hodinou
Honzovy kynuté buchty
kimlo před 1 hodinou
Tvarohové lívance
boomgo před 2 hodinami
Francouzské brambory s mletým masem
Libotovska před 3 hodinami
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 12 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 16 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 16 hodinami
Tématické fráze:
makovec recept,
recept makovec,
makovec,
recept na makovec,
nejlepsi makovec,
recepty,
recepty na makovec,
makovec z hery,
top recepty,
stavnaty makovec,
makovec recepty s obrázky,
makovec - recept,
makové recepty,
klasický makovec recept,
nejlepsi makovec,
top recept na makovec,
makovec krupice,
recept na makovec na plech,
recept na klasický makovec,
makovec na plech
Suroviny:
mák mletý,
mouka hladká,
cukr krupice,
vejce,
žloutek,
tuk hera,
prášek do pečiva,
kůra citronová,
skořice
Komentáře (12)
Simona Skolakova: Dejte vědět,jestli se povedl a jak chutnal