Brambásy

AndelaC Kuchařka: AndelaC

Doba přípravy: 60 minut 4 - 6 porcí Pro začátečníky 16 názorů

Suroviny

3-4 klobásy (dle vlastní chuti)
1 kg brambor
3-4 středně velké cibule
2 - 3 čerstvé papriky (nebo papriková pasta cca 5 lžic)
5 lžic kečupu
mletá paprika
chilli
1/2 hrnku vody
koření podle chuti (být nemusí, já dala trošku gyrosu)
sůl
Recept si zatím oblíbilo 20 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Všechno pokrájíme na plátky do pekáčku, přidáme vodu, koření a sůl, pečeme v troubě dokud brambory nezměknou a voda se nevypeče.

  2. Není to žádná Amerika, ale doma to chutnalo a když ještě někdo moc neumí nebo nemá čas, je to super rychlovka.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 824 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Brambásy

  • AndelaC AndelaC(autor receptu)

    BeNiLeIh: Myslím tak na 150, cca 45 minut. Pěkně do zlatova. :-)

    Odpovědět

  • BeNiLeIh BeNiLeIh

    cathleen: jsem v kuchyni trochu nováček...
    Na kolik a přibližně jak dlouho péct prosím? Děkuji

    Odpovědět

  • ivule60 ivule60

    dělávám něco podobného,když nemám klobásu,dám obyčejný párek a co dům dá :-) je to rychlé a chutné jídlo :yes:

    Odpovědět

  • Jijan Jijan

    Tom Beyk: Koukám,že pán je odborník,který v životě nejedl lečo,jinak by takový blábol nemohl napsat.

    Odpovědět

  • Arimira Arimira

    Dělám podobné, je to fajn. Dělám to někdy s anglickou, místo klobásy a přidávám třeba i pérek a výborná je do toho i dýně Hokaido.<3

    Odpovědět

  • AndelaC AndelaC(autor receptu)

    BOHUNKA: Jasně, to jsou takové ty zlaté rychlovky, co se vždycky hodí. :-D

    Odpovědět

  • BOHUNKA BOHUNKA(neregistrovaný)

    Tomu se říká - udělat z prdu kuličku - Také to praktikuji.;-)

    Odpovědět

  • babiminka babiminka

    mňam!! taková jídla já moc ráda:yes:

    Odpovědět

  • henelie henelie

  • AndelaC AndelaC(autor receptu)

    Děkuji za fotku, na tu jsem zapomněla. A za kladné hodnocení samozřejmě také. :-))

    Odpovědět

  • savlinka savlinka

    :yes::yes::yes:prima nápad:yes:a foto:yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Jana Pá Jana Pá

    :yes: takové jídlo mám ráda a u nás jede:-p

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(moderátorka)

    Místo paprik jsem dala pastu, voda se sice vypekla, ale klobásy pustily trochu šťávy - bylo to moc dobré :yes: (a v žádném případě to nechutnalo jako lečo).

    Odpovědět

  • Tom Beyk Tom Beyk

    ...mňo je to takové lečo, volačo bez rajčat ale já bych si to klidně dal:-)):yes:
    ...vzhledem k jednoduchosti, to asi vyzkouším na dovče v Chorvatsku:-p

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Amerika neamerika, já bych si určitě dala :-)

    Odpovědět

Předchozí 1 2

Tématické fráze: tncz nova klobása na šťávě recept co udelat z jelitoveho prejtu pražská uzená kýta pecna v troube tncz chorvatsko chorvatská papriková pasta