

Tuňáková pomazánka
Suroviny
- 2 konzervy tuňáka ve vlastní šťávě
- 3 lžičky Majolky®
- 1 kelímek zakysané smetany
- šťáva z 1 citronu
- sůl
- pepř
- veka
- rama máslová (případně máslo)
- vejce uvařené natvrdo
Postup přípravy receptu
Tuňáka nakrájíme na kousky, přidáme 3 lžičky majolky, kelímek smetany, šťávu z citronu, osolíme, opepříme, na zjemnění přidáme ramu nebo máslo a zamícháme.
Kdo chce, může do této směsi zamíchat na tvrdo uvařené vajíčko. Jestli chcete, směs rozmixujte.
Namažeme na plátky veky a dáme do mikrovlnky na 2 minuty (pokud chceme teplou večeři) a zdobíme petrželkou.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Tuňáková pomazánka
-
nedávno jsem si udělala tuňákovou pomazánku,přidala jsem jarní cibulku, která jí dá super chuť a použila jsem ciabattu s rajčatovým pestem - opravdu výborné, doporučuji
-
Dcera tuňákovou pomazánku miluje, tak jsem ji dnes udělala podle tohoto receptu, jen bez vajíček, ta nemusí. Je dobrá, posílám nějaké obrázky...
-