Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 176 kJ / 520 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,80 g |
| Tuky | 48,52 g |
| Vláknina | 6,90 g |
| Cholesterol | 78 mg |
| Sodík | 485 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 15,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Celer nakrájíme na kostičky, jablko nastrouháme, přidáme smetanu a tatarku.
Krok 2: Promícháme, přidáme brusinky a semínka, dosolíme podle chuti.
Zveřejněno 29. 4. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Osvěžující salát z řapíkatého celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pykp
Moje poznámka
Osvěžující salát z řapíkatého celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pykp
Nejnovější recepty
Smažený pórek v těstíčku
Přidáno před 1 hodinou
Jednohubky s tresčími játry, červenou cibulí a řeřichou
Přidáno před 1 hodinou
Rolky ze šunkového salámu
Přidáno před 1 hodinou
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 10 hodinami
Domácí veka
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát Coleslaw
ivanc před 20 minutami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Stesticko před 27 minutami
Asijský pikantní zelný salát
Fitulka před 56 minutami
Roládky z toustového chleba
Fitulka před 58 minutami
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Fitulka před 59 minutami
Cibulová polévka
AndreaRinger před 1 hodinou
Hovězí plátky na zelenině a houbách
Therak před 1 hodinou
Salát z hlávkového zelí
poirotka před 2 hodinami
Kuřecí vývar s krupicovými nočky a zeleninou
poirotka před 2 hodinami
Mrkvový salát
poirotka před 2 hodinami
Suroviny:
celer řapíkatý,
jablko,
smetana zakysaná,
tatarská omáčka,
semínka slunečnicová,
brusinky,
sůl
Komentáře (4)