Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smažený řapíkatý celer

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 8. 2020 16:05

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Množství surovin nevádím záměrně. To záleží na množství celeru. Koření nebo bylinky si každý může zvolit sám.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

8. 8. 2020 18:06

Eja57: pridavam do paradajkovej polievky, ak mam. Mam rada tu kombinaciu

Eja57 Eja57

8. 8. 2020 18:04

casino: no pravda, do bolognese samozřejmě....

casino casino

8. 8. 2020 17:48

Eja57:
Já ho podrobuji tepelnému procesu jenom občas v italské kuchyni a má jemnou celerovou chuť i vůni..
No, až tak jemnou, že to ani necítit :-K

mika59 mika59

8. 8. 2020 17:07

Eja57: Evi ano má jemnou celerovou chuť i vůni..;-);-)

Eja57 Eja57

8. 8. 2020 16:13

Řapíkatý celer mám moc ráda, jen tak špalíčky na mlsání, tenké konečky s lístky do salátů....ale určitě jsem ho nikdy tepelně neupravovala...zůstane tam ta jeho chuť i v téhle úpravě?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: celer řapíkatý, šťáva citronová, česnek sušený, koření, sůl, mouka hladká, sýr strouhaný, olej

TopRecepty.cz

Smažený řapíkatý celer

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7PRy