Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bílá vánoční zelňačka

K tradičním štědrovečerním pokrmům zejména na Slovensku patří i zelňačka. Poctivou polévku z brambor a kysaného zelí ochutíte kořením, zahustíte smetanou a podáváte ozdobenou natí.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

3. 1. 2020 12:30

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 225 kJ / 1 010 kcal
Bílkoviny18,24 g
Tuky71,60 g
Vláknina14,40 g
Cholesterol 231 mg
Sodík 170 mg
Sůl0,31 g
Sacharidy67,08 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

kokdaj kokdaj

23. 5. 2020 14:18

Za mě už né :-O

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bílá zelňačka recept zelnacka bila recept

Suroviny: zelí, brambory, cibule, máslo, mouka hladká, sůl, pepř mletý, bobkový list, pepř celý, koření nové koření, smetana ke šlehání, bílek

TopRecepty.cz

Bílá vánoční zelňačka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D47k