Postup přípravy
Krok 1: Bagetu pokrájíme na plátky, které namočíme na několik hodin do horchaty.
Krok 2: Plátky obalíme v ušlehaném vejci a prudce osmažíme v horkém oleji.
Krok 3: Necháme okapat a posypeme cukrem a skořicí.
Zveřejněno 4. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sladké topinky z horchaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2Rm
Moje poznámka
Sladké topinky z horchaty
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2Rm
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 19 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 19 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 20 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 20 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 20 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí špízy s játry
Sahula před 22 minutami
Mrkvová pomazánka s kari
Tonja před 28 minutami
Brynzová omáčka s brokolicí
Tonja před 1 hodinou
Buchta se zakysanou smetanou
kotatecko4@seznam.cz před 1 hodinou
Peřinková buchta s pudinkem
kotatecko4@seznam.cz před 1 hodinou
Nekynutý švestkový koláč
pesmax před 1 hodinou
Vepřové maso na mrkvi
JitulinaK před 2 hodinami
Dušené zelí
rimul@email.cz před 2 hodinami
Cuketový perník
Raslik před 2 hodinami
Vepřové kostky se smetanou
Zdenislavka před 3 hodinami
Tématické fráze:
topinka se skořicí,
chatny na topinky,
www moucnik sachor,
skoricove topinky,
topinky tradicni,
recept na sladkou topinku,
sladné topiny,
jak udělat sladkou topinku,
co na sladkého na topinky
Suroviny:
horchata,
bageta,
vejce,
olej,
cukr,
skořice
Komentáře (22)
Ještě bych dodal že je to tradiční velikonoční španělský dezert zvaný Torrijas (čte se torichas), ale místo horchaty se používá ochucené mléko se skořicí a cukrem.
Výslovnost tady:
http://cs.forvo.com/word/horchata/#es
autorka by nám mohla napsat, jak se to čte
A ona je to nová zajímavost