Postup přípravy
Zveřejněno 9. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ďábelská topinka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j8zP
Moje poznámka
Ďábelská topinka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j8zP
Nejnovější recepty
Hráškové řízečky
Přidáno před 8 hodinami
Tarhoňa s kuřecím masem a pikantní rajčatovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Přidáno před 10 hodinami
Proteinové ovesné vločky s malinovým proteinem a hořkou čokoládou
Přidáno 10. 7. 2025 15:47:10
Rýžové nudle se zeleninou, sójovými kousky a arašídovou omáčkou
Přidáno 10. 7. 2025 15:39:58
Roláda Harlekýn podle Míši Landové
Přidáno 10. 7. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cikánské řízky
Liberko před 4 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Injathefox před 6 hodinami
Cuketovo sýrové kuličky
iveta.kroul před 6 hodinami
Pikantní vepřová kýta
rastislav007 před 7 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
juannita před 7 hodinami
Těstovinový salát s lilkem
TondaJ před 8 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
Malinka89 před 10 hodinami
Pečená krkovice s lilkem a smetanou
Kovisova před 10 hodinami
Meruňkový koláč s tvarohem a drobenkou
Malinka89 před 11 hodinami
Kuře na tymiánu
Jan Nemec před 11 hodinami
Tématické fráze:
dabelska topinka,
dábělská směs na topinky,
ďábelská topinka s kuřecím masem,
dábelské topinky s kuřecím masem,
topinka s kuřecím masem,
ďábelská topinka recept,
dábelská směs na topinky příprava,
dabelske topinky,
smes na topinky s kurecim masem,
dábelská kuřecí směs,
kuřecí ďábelská topinková směs,
kuřecí dábelská směs,
topinky s kuřecím masem,
dabelska smes,
dabelska kureci smes na topinky,
směs na ďábelskou topinku,
recept dabelska topinka,
dabelske topinky recept,
ďábelská topinková směs na topinky,
kuřecí dabelska směs na topinky
Suroviny:
prsa kuřecí,
lečo,
hrášek,
žampióny,
kečup sladký,
chléb,
sůl,
pepř,
chilli
Komentáře (5)
Mi to chutnalo.