Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Plněné brambory s dvěma druhy sýrů a zakysanou smetanou Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 mikynka 30 min
Plněné brambory s dvěma druhy sýrů a zakysanou smetanou Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 mikynka 30 min
Plněné brambory s dvěma druhy sýrů a zakysanou smetanou Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 mikynka 30 min
Superlevná kopřivová polévka: Kromě perfektní chuti překvapí i velmi snadnou přípravou. Lehce ji zvládne každý