Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Vanilková panna cotta s jahodovo-medovým tataráčkem, ovocným coulis a prachem z pomerančů Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Fejkinc 60 min
Lehký salátek s mozzarellou, marinovanou zeleninou a prachem z červené řepy Recept ještě nebyl hodnocen 4,1 Fejkinc 60 min
Lehký salátek s mozzarellou, marinovanou zeleninou a prachem z červené řepy Recept ještě nebyl hodnocen 4,1 Fejkinc 60 min
Pstruh na červené čočce s glazovanou karotkou, redukcí červeného vína a bylinkovou pěnou Recept ještě nebyl hodnocen 4,3 Fejkinc 35 min
Drobenka je ozdobou každého koláče. Aby byla křupavá, je třeba dodržet poměr ingrediencí, vůni jí dodá skořice nebo vanilka
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil recept na houbovou omáčku s jemným karlovarským knedlíkem