Vyzkoušeli jsme dršťkovou polévku za 59 Kč, kterou si pochvaloval i Pohlreich: V Ano, šéfe! získala restaurace dvě hvězdy
Vanilková panna cotta s jahodovo-medovým tataráčkem, ovocným coulis a prachem z pomerančů Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Fejkinc 60 min
Lehký salátek s mozzarellou, marinovanou zeleninou a prachem z červené řepy Recept ještě nebyl hodnocen 4,1 Fejkinc 60 min
Lehký salátek s mozzarellou, marinovanou zeleninou a prachem z červené řepy Recept ještě nebyl hodnocen 4,1 Fejkinc 60 min
Pstruh na červené čočce s glazovanou karotkou, redukcí červeného vína a bylinkovou pěnou Recept ještě nebyl hodnocen 4,3 Fejkinc 35 min
Levandulový sirup: Na voňavý a lahodný nápoj jsou potřeba jen tři ingredience a budeme mít léto ve sklenici
5 foto Prvorepubliková kuchyně v novém pořadu Labuť u sporáku: Milovaný dort Emy Destinnové snadno zvládnete upéct doma