Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 952 kJ / 466 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,24 g |
Tuky | 23,72 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 308 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 32,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 4. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórková pomazánka-salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/99MZ
Moje poznámka
Pórková pomazánka-salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/99MZ
Nejnovější recepty
Nakládané ředkvičky v octě
Přidáno před 1 hodinou
Veganský pudink s rebarborou
Přidáno před 2 hodinami
Bramborová polévka s fazolovými lusky a koprem
Přidáno před 6 hodinami
Palačinky s jahodovo-tvarohovou náplní
Přidáno před 7 hodinami
Papriky plněné kuskusem s restovanou zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Krekry s chia semínky
Přidáno 2. 6. 2025 08:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Španělské ptáčky z mletého masa
Sahula před 2 hodinami
Laskonky jednoduché a křupavé
Hankali před 3 hodinami
Mini Pavlova
Hankali před 3 hodinami
Veky
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 4 hodinami
Zapečené kořeněné masové koule se smetanovou omáčkou
Lucie1001 před 4 hodinami
Citrónové muffiny s mákem
marepavla před 6 hodinami
Babiččina hrachovka
Kajkajak před 7 hodinami
Penne s kuřecím masem a nivou
helen.fon@seznam.cz před 7 hodinami
Babiččina rychlá kulajda
jamajka před 8 hodinami
Salát z bílé ředkve
Ucilu před 9 hodinami
Tématické fráze:
porková pomazánka,
salát z pórku,
porková pomazánka se salámem,
porková salát,
salat s porku,
pomazánka z pórku,
salát z porku,
salát z pórku a jablek,
salát z na pórku,
saláty z pórku,
salátů porku,
porkova pomazanka s jablkem,
recept na salát s porku,
porkova pomazanka ze zakysane,
pórková pomazánka ze zakysané smetany,
salát pórkový recept,
pomazánka pórková,
pomazankove salaty recepty,
salat se salámem pomazánky,
salát s porkem
Suroviny:
pórek,
vejce,
jablko,
smetana zakysaná,
sůl,
pepř
Komentáře (2)