Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí souvlaki

Hodnocení receptu je 5,0 (36×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 9. 2009 16:23

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie2 023 kJ / 484 kcal
Bílkoviny3,18 g
Tuky42,91 g
Vláknina9,42 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy17,99 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lucie1001

25. 8. 2024 22:46

Do marinády jsem nedávala olivový olej, ale řecký jogurt a přidala citronovou kůru a šťávu z půlky citronu a trochu cukru. Výborné na grilu i z trouby.

be.amenity be.amenity

11. 8. 2019 16:28

:yes: Měli jsme dnes k obědu s domácím pita chlebem a česnekovým dresingem;-) Jen jsem do marinády ještě přidala šťávu a kůru z 1/2 citronu a čerstvou petržeku pro osvěžení a velká dobrota:-8

Irule Irule

17. 7. 2014 09:34

rebeka: díky:yes:, vyzkouším to, vypadá to lákavě :-p;-)

rebeka rebeka

17. 7. 2014 08:15

Irule: já ho dávala přímo do marinády, pak jsem maso osušila a teprve pak osolila;-)

Irule Irule

17. 7. 2014 07:39

:yes: to vypadá lákavě, ale kdy se tam dává to oregáno? Do marinády den předem nebo těsně před pečením? Díky za radu :-)

rebeka rebeka

16. 7. 2014 23:00

Dělala jsem z vepřových palců a do marinády jsem přidala červený Merlot... výborné to bylo:-):yes:
Posílám bod a foto:-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

27. 8. 2011 20:44

:-K:-K krsáný rcp, ted jsem na nej přišla:-K:yes:

Eliza Eliza

28. 10. 2009 18:45

Bibi, díky :-). A vyzkoušej, nebudete litovat.

Bibinka Bibinka

28. 10. 2009 17:40

Eli, to mi úplně uteklo(a ani nevím, že jsem tam něco psala:-*) bod jsem nedala, tak náprava, ještě že mi to vyjelo v náhodných receptech:-!Moc se mi tvůj recept líbí a to se vším všudy a to navlékání je dobrý nápad;-) musí to být velmi dobroučké, proto ti posílám bodíka a to 13:yes:

Eliza Eliza

8. 9. 2009 19:52

Zuzano, bez kůže. Ony se tak už prodávají. Dobrou chuť! :-)

Zuzana

8. 9. 2009 19:36

Stehnení kuřecí řízky mám stáhnout z kůže?

dzungila

8. 9. 2009 00:14

Eli, Řekové by se od tebe mohli lecčemus přiučit!;-) Jasný bod!:yes:

paajus

7. 9. 2009 09:26

A je v oblíbených + bodík :yes:, vypadá to výborně :-p

Eliza Eliza

6. 9. 2009 23:30

Mirčo, teď jsem tvůj komentář musela nahlas přečíst manželovi, aby se zasmál...:-) Sám mi totiž často říká, že ačkoli jsem humanitně vzdělaná a publikující, v kuchyni exceluji více než ve svém oboru...:-D:-D a měla bych být kuchařkou v jeho literární kavárně (kterou nemá, ale chtěl by ji mít:-) - s mojí kuchyní...) To je jeho pohled...;-);-)

mirca75 mirca75

6. 9. 2009 23:08

Elizo:-):yes::yes::yes:.Ode mě máš 100 a jeden bod;-) a už si prosím konečně otevři tu restauraci,ať mám kam chodit na dobroty;-).A protože je mi jasné,že u vás nezbylo,tak si recept ukládám a brzy se s ním potěším;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: souvlaki z kuřecího masa souvlaki recept souvlaki recept suvlaki řecké kuřecí souvlaki kuřecí suvlaki recept souvlaki suflaky suvlaky kuřecí suvlaky kuřeci recepty krutí souvlaki recept na souvlaki kuřecí suflaky suvlaki souvlaky recepty kuřecí suflaky recept kuřecí souflaki kuřecí špíz souvlaki

Suroviny: kuřecí stehenní řízky, česnek, koření oregáno sušené, olej olivový, pepř černý, sůl, špejle

TopRecepty.cz

Kuřecí souvlaki

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l5nj