Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vánoční balíček za 499 Kč

Do obchodu

Kuřecí souvlaki

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 9. 2009 15:23

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie2 023 kJ / 484 kcal
Bílkoviny3,18 g
Tuky42,91 g
Vláknina9,42 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy17,99 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

be.amenity

11. 8. 2019 15:28

:yes: Měli jsme dnes k obědu s domácím pita chlebem a česnekovým dresingem;-) Jen jsem do marinády ještě přidala šťávu a kůru z 1/2 citronu a čerstvou petržeku pro osvěžení a velká dobrota:-8

Irule

17. 7. 2014 08:34

rebeka: díky:yes:, vyzkouším to, vypadá to lákavě :-p;-)

rebeka

17. 7. 2014 07:15

Irule: já ho dávala přímo do marinády, pak jsem maso osušila a teprve pak osolila;-)

Irule

17. 7. 2014 06:39

:yes: to vypadá lákavě, ale kdy se tam dává to oregáno? Do marinády den předem nebo těsně před pečením? Díky za radu :-)

rebeka

16. 7. 2014 22:00

Dělala jsem z vepřových palců a do marinády jsem přidala červený Merlot... výborné to bylo:-):yes:
Posílám bod a foto:-)

varilamyskakasicku

27. 8. 2011 19:44

:-K:-K krsáný rcp, ted jsem na nej přišla:-K:yes:

Eliza

28. 10. 2009 17:45

Bibi, díky :-). A vyzkoušej, nebudete litovat.

Bibinka

28. 10. 2009 16:40

Eli, to mi úplně uteklo(a ani nevím, že jsem tam něco psala:-*) bod jsem nedala, tak náprava, ještě že mi to vyjelo v náhodných receptech:-!Moc se mi tvůj recept líbí a to se vším všudy a to navlékání je dobrý nápad;-) musí to být velmi dobroučké, proto ti posílám bodíka a to 13:yes:

Eliza

8. 9. 2009 18:52

Zuzano, bez kůže. Ony se tak už prodávají. Dobrou chuť! :-)

Zuzana

8. 9. 2009 18:36

Stehnení kuřecí řízky mám stáhnout z kůže?

dzungila

7. 9. 2009 23:14

Eli, Řekové by se od tebe mohli lecčemus přiučit!;-) Jasný bod!:yes:

paajus

7. 9. 2009 08:26

A je v oblíbených + bodík :yes:, vypadá to výborně :-p

Eliza

6. 9. 2009 22:30

Mirčo, teď jsem tvůj komentář musela nahlas přečíst manželovi, aby se zasmál...:-) Sám mi totiž často říká, že ačkoli jsem humanitně vzdělaná a publikující, v kuchyni exceluji více než ve svém oboru...:-D:-D a měla bych být kuchařkou v jeho literární kavárně (kterou nemá, ale chtěl by ji mít:-) - s mojí kuchyní...) To je jeho pohled...;-);-)

mirca75

6. 9. 2009 22:08

Elizo:-):yes::yes::yes:.Ode mě máš 100 a jeden bod;-) a už si prosím konečně otevři tu restauraci,ať mám kam chodit na dobroty;-).A protože je mi jasné,že u vás nezbylo,tak si recept ukládám a brzy se s ním potěším;-)

ruzena

6. 9. 2009 20:57

:yes:už mám uložené:yes::-p+ bodík letí:-pkrásné:yes::-!

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: souvlaki z kuřecího masa souvlaki recept souvlaki recept suvlaki řecké kuřecí souvlaki kuřecí suvlaki recept souvlaki suflaky suvlaky kuřecí suvlaky kuřeci recepty krutí souvlaki recept na souvlaki kuřecí suflaky suvlaki souvlaky recepty kuřecí suflaky recept kuřecí souflaki kuřecí špíz souvlaki

Suroviny: kuřecí stehenní řízky, česnek, koření oregáno sušené, olej olivový, pepř černý, sůl, špejle

TopRecepty.cz

Kuřecí souvlaki

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l5nj