Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 781 kJ / 2 577 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,92 g |
Tuky | 38,24 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 525 mg |
Sůl | 1,14 g |
Sacharidy | 473,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Heru vyšleháme se žloutky a cukrem do pěny, přidáme mouku, nastrouhané tatranky, mléko, kypřící prášek a nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků.
Krok 2: Pečeme buď ve formě nebo můžeme dát i na plech.
Zveřejněno 5. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tatranková bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kGv
Moje poznámka
Tatranková bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kGv
Nejnovější recepty
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 3 hodinami
Bábovka z cukety
Přidáno před 3 hodinami
Losos se žampiony a brokolici v asijské omáčce
Přidáno před 4 hodinami
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 14 hodinami
Meruňkový páj
Přidáno před 17 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemná rybí pomazánka
Valis před 50 minutami
Rybí pomazánka moje
Valis před 51 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Ilias před 1 hodinou
Bramborový chleba III.
Jara24 před 3 hodinami
Mini Pavlova
MichaelaM před 4 hodinami
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 12 hodinami
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 14 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 16 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 17 hodinami
Tématické fráze:
tatranková buchta,
buchta z tatranek,
bábovka z tatranek,
buchta s tatranek,
buchta z tatranky,
moučník z tatranek,
babovka s tatrankami,
babovka s tatranek,
buchta s tatrankou,
dort z tatranek,
tatrankový dort,
buchta s tatranky,
recepty z tatranek,
tatranková buchta recept,
buchta s tatrankami,
moučníky z tatranek,
buchta tatranky,
buchty z tatranek,
rezy z tatranek,
bábovka s tatrankama
Suroviny:
tuk hera,
cukr,
vejce,
mléko,
mouka polohrubá,
tatranka,
kypřící prášek
Komentáře (8)