Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie335 kJ / 80 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,01 g
Sůl10,00 g
Sacharidy20,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Monika Vávrová

22. 7. 2011 08:42

Hrášek obsahuje kys.mléčnou, proto se to kazí. Lepší je, to 2krát- 3 krát po sobě převařit a ihned prudce zchladit,zalít jen slanou vodou a zavařit 45 min na 100°C, za 2 dny znovu zavařit 20 min na 100°C. Mám vyzkoušeno, přeji dobrou chuť.

stemberkap

2. 8. 2010 08:05

asi težko mam na lince drobky když zavařuju:-!:-!

Simona Skolakova

8. 7. 2010 07:40

Těžko říct,ale někdy stačí,že spadne do nálevu malinký drobek chleba,housky a pak se kazí vše, tak jak popisuješ;-)

stemberkap

7. 7. 2010 22:36

vvšechny sklenice se mi začaly do dvou dnu kazit,nalev zbělal a vše jsem delala podle vas poradte mi proc?????dekuji petra:-((:-((:-((:-((:-((:-((:-((:-((:-((

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak zavařit hrášek jak zavařit hrách zavareni hrasku zavařování hrachu zavareny hrasek nálev na hrách jak zavařit zelený hrášek zavarovani hrasku hrách ve slaném nálevu zavařit hrášek slaný nálev na hrách zavaření hrachu hrasek zavarovani recept na zavaření hrášku hrášek zavařený zavařený hrášek recept hrášek zavařit frapovac eta hrasek hrách v nálevu

Suroviny: voda, sůl, cukr, hrášek

TopRecepty.cz

Hrášek v nálevu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zp6m