Hrášek v nálevu

pelda Kuchařka:

Zavařeniny 4 názory

21

Suroviny

1 l vody
10 g soli
20 g cukru
hrášek
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Hrášek vyloupeme a ve vroucí vodě 2 minuty povaříme.

  2. Rychle scedíme a ochladíme studenou vodou, pak volně nasypeme do sklenic a zalijeme roztokem.

  3. Sterilujem 45-60 minut při 100stupních. Hodí se do různých pokrmů, do zeleninových salátů.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Hrášek v nálevu

  • Monika Vávrová Monika Vávrová(neregistrovaný)

    Hrášek obsahuje kys.mléčnou, proto se to kazí. Lepší je, to 2krát- 3 krát po sobě převařit a ihned prudce zchladit,zalít jen slanou vodou a zavařit 45 min na 100°C, za 2 dny znovu zavařit 20 min na 100°C. Mám vyzkoušeno, přeji dobrou chuť.

    Odpovědět

  • stemberkap stemberkap(neregistrovaný)

    asi težko mam na lince drobky když zavařuju:-!:-!

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    Těžko říct,ale někdy stačí,že spadne do nálevu malinký drobek chleba,housky a pak se kazí vše, tak jak popisuješ;-)

    Odpovědět

  • stemberkap stemberkap(neregistrovaný)

    vvšechny sklenice se mi začaly do dvou dnu kazit,nalev zbělal a vše jsem delala podle vas poradte mi proc?????dekuji petra:-((:-((:-((:-((:-((:-((:-((:-((:-((

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: jak zavařit hrášek jak zavařit hrách zavareni hrasku nálev na hrách hrách ve slaném nálevu zavařování hrachu zavarovani hrasku zavareny hrasek slaný nálev na hrách zavařit hrášek hrášek zavařený zavaření hrachu frapovac eta hrasek zavarovani recept na zavaření hrášku hrášek zavařit hrasek hrách v nálevu slaný nálev recept recept zavaření hrášku

Zapomněl/a jsem heslo