Hrášek v nálevu

pelda Kuchařka:

Zavařeniny 4 názory

21

Suroviny

1 l vody
10 g soli
20 g cukru
hrášek
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Hrášek vyloupeme a ve vroucí vodě 2 minuty povaříme.

  2. Rychle scedíme a ochladíme studenou vodou, pak volně nasypeme do sklenic a zalijeme roztokem.

  3. Sterilujem 45-60 minut při 100stupních. Hodí se do různých pokrmů, do zeleninových salátů.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Hrášek v nálevu

  • Monika Vávrová Monika Vávrová(neregistrovaný)

    Hrášek obsahuje kys.mléčnou, proto se to kazí. Lepší je, to 2krát- 3 krát po sobě převařit a ihned prudce zchladit,zalít jen slanou vodou a zavařit 45 min na 100°C, za 2 dny znovu zavařit 20 min na 100°C. Mám vyzkoušeno, přeji dobrou chuť.

    Odpovědět

  • stemberkap stemberkap(neregistrovaný)

    asi težko mam na lince drobky když zavařuju:-!:-!

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    Těžko říct,ale někdy stačí,že spadne do nálevu malinký drobek chleba,housky a pak se kazí vše, tak jak popisuješ;-)

    Odpovědět

  • stemberkap stemberkap(neregistrovaný)

    vvšechny sklenice se mi začaly do dvou dnu kazit,nalev zbělal a vše jsem delala podle vas poradte mi proc?????dekuji petra:-((:-((:-((:-((:-((:-((:-((:-((:-((

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo