Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Valentynska srdicka

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tynkad

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Upečeme klasický piškotový korpus a vykrojíme do požadovaného tvaru. Krok 2: Prokrojíme a potřeme nejdřív marmeládou a poté krémem (2 sáčky pudinku uvařeného v 400 ml mléka a po vychladnutí přidáme vyšlehané máslo s cukrem ). Krok 3: Nakonec potáhneme modelovací hmotou.

Zveřejněno 2. 4. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Valentynska srdicka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9OZ4

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Valentynska srdicka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9OZ4

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (3)

Tady je víc těchto receptů - dnes zadaných autorkou. Ale péct se podle takového receptu nedá. Snad to nějak autorka upraví,je to jen inspirace, zdobení:-S

Tady zase bez postupu a ještě kategorie DORTY, co je to za dort, když je to tak malé:-?

Tématické fráze:
recepty valentýnská inspirace, valentynska srdicka, valentynska srdicka z listoveho testa, valentynske mini srdicka, pecena valentynska srdicka, recept na linecka valentynska srdicka

Suroviny:
korpus světlý, krém pudinkový, jahodová marmeláda, marcipán, hmota potahovací

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu