Postup přípravy
Krok 1: Upečeme klasický piškotový korpus a vykrojíme do požadovaného tvaru.
Krok 2: Prokrojíme a potřeme nejdřív marmeládou a poté krémem (2 sáčky pudinku uvařeného v 400 ml mléka a po vychladnutí přidáme vyšlehané máslo s cukrem ).
Krok 3: Nakonec potáhneme modelovací hmotou.
Zveřejněno 2. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Valentynska srdicka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9OZ4
Moje poznámka
Valentynska srdicka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9OZ4
Nejnovější recepty
Drážďanská štóla
Přidáno před 1 hodinou
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí stehýnka Garam masala
Přidáno před 11 hodinami
Bulgurové rizoto
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí prsa, pečená zelenina a vejce (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Focaccia bez hnětení
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jehněčí guláš
stanavokr před 18 minutami
Labužnický králík na smetaně
LumirDavid před 2 hodinami
Brokolice v nivové omáčce
zpravodaj1 před 8 hodinami
Chleba z celozrnné mouky a ovesných vloček
zpravodaj1 před 8 hodinami
Teplý salát z pekingského zelí s kuřecím masem
zpravodaj1 před 8 hodinami
Tvarohová štola
janatka před 10 hodinami
Rychlá kompotová buchta
brtna před 11 hodinami
Jablková bábovka - výborná a jednoduchá
bohdana před 11 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
HonzaR před 12 hodinami
Tématické fráze:
recepty valentýnská inspirace,
valentynska srdicka,
valentynska srdicka z listoveho testa,
valentynske mini srdicka,
pecena valentynska srdicka,
recept na linecka valentynska srdicka
Suroviny:
korpus světlý,
krém pudinkový,
jahodová marmeláda,
marcipán,
hmota potahovací
Komentáře (3)