Postup přípravy
Zveřejněno 19. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Skittles Birthday torta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W1qW
Moje poznámka
Skittles Birthday torta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W1qW
Nejnovější recepty
Rebarborová bublanina s kokosem
Přidáno před 2 hodinami
Filety ze pstruha s rajčaty
Přidáno před 3 hodinami
Plněné bagetky s míchanými vajíčky
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 23 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno 18. 5. 2025 15:26
Maďarská krkovička
Přidáno 18. 5. 2025 13:25
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chřest (nejen) s vejcem
Eva z HK před 28 minutami
Salát z pekingského zelí s balkánským sýrem
Eva z HK před 29 minutami
Špíz s americkými brambory
Vrchotka15 před 57 minutami
Guadeloupský kuřecí salát
Antonausprag před 2 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ivet88 před 3 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
AnnaP4 před 3 hodinami
Výborné lasagne
Papucel před 3 hodinami
Mleté na způsob hašé
Neposlusna před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Lucinka85 před 4 hodinami
Boloňské špagety s mletým masem podle Petry
kamilkamil před 4 hodinami
Tématické fráze:
výroba fondánu video recept,
skittles dort,
dort skittles,
výroba fondánu recept video,
dort se skittles,
dorty skittles,
fondán z marshmallow a želatina,
dort ze skytles,
jak upect dort se skittles,
dort skitels,
dort se skitels,
skittles zmrzlina,
dortik skittle,
dort pro děti skitles,
dort s bonbony skittles,
dort skittles recept,
dort s cukrikmi,
skitlees výroba,
skitles dort,
káva skittles
Suroviny:
těsto piskotové,
marshmallow,
hmota potahovací,
hmota potahovací,
hmota potahovací,
lemon curd,
krém,
krém máslový,
želatina,
džem malinový,
bonbony,
marshmallow,
potravinářské barvivo
Komentáře (9)
Tiež som to robila prvýkrát, nie je to až také ťažké, určite sa ti podarí, ten recept na fondán je super, vôbec sa nelámal, ani netrhal. Chce to iba trošku praxe pracovať s ním, nabudúce bude vyzerať lepšie.
Ďakujem aj za taký komentár. Ja varím a pečiem každý deň a snažím sa, aby strava bola vyrovnaná. Presne ako píše Janka Remková, toto bol taký úlet, v podstate prvýkrát a na želanie a môj syn už takmer nie je dieťa. Inšpirovala som na farbami tort podobného druhu z internetu.
Janka Remková: ďakujem pekne za komentár. Presne tak, nerobí sa to denne, možno raz za pár rokov