Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapékaný chléb

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

31. 7. 2014 20:43

Suroviny

Porce: hodně

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

danielle72 danielle72

6. 6. 2015 18:40

:yes::-p Zbyla mi tu téměř půlka chleba, tak jsem aspoň věděla, co s ním ;-)
Použila jsem plátkový sýr i zbytek nivy, debrecínku a jarn cibulku. Plátky jsem lehce promazala máslem. Pak jsem chleba zabalila pro jistotu do alobalu, dala péct a až na konci alobal odstranila a jídlo dopekla.

lukaskalky

1. 8. 2014 17:51

Lidé-neblbněte. Zapněte mozek,přidejte fantazii. Když se to napoprvé nepovede, poučte se a příště si určitě pochutnáte a hlavně nedělejte z prdu vědu !!!
At se daří .

tejaja tejaja

1. 8. 2014 08:30

Navir: to áno, je to o niečom inom, len nechápem poznámku :-) Odmena pre koho? Pre moderátorku, ktorá to musela dať do poriadku za autorku? :-D Tá mala dať recept kompletný a použiteľný a nie "odmeňovať". :-D

Navir Navir

1. 8. 2014 08:27

Jo, tak teď je to o něčem jiném :yes:;-)

Tessi

1. 8. 2014 07:29

Chléb takhle milujeme, ale děláme trošku jinak..
Napřed v zářezech vymažeme bylinkovým máslem s česnekem pak naplníme, pomažeme okolo a dáme do alobalu!! Bez alobalu bude asi jako koráb...
Plníme šunkou, slaninou a více druhy sýra..;-)

spagetka spagetka

1. 8. 2014 07:06

zdenka.viklicka - recept už je srozumitelný:yes:, ale foto přidej k receptu jen své, ju? Ne zkopírované ;-);-);-)
Jen příště si projdi vyhledavač, zda tu už podobný recept není.
Ale teprve ses přihlásila, tak příště a ať se ti tu líbí :yes::yes::yes::yes::yes:

spagetka spagetka

1. 8. 2014 06:58

jitka: jitko, recept je upraven, dopsán. Před tím tam byla pouze tato věta: "pecen chleba (nám stačí půlkilový, závisí od počtu strávníků, - a množství ostatních surovin) nařežeme nožem shora skoro až ke spodní kůrce - lepší je chleba z předcházejícího dna, který už nemá tak tvrdou kůrku." Toť vše, proto předchozí komentíky.
Takto už se postup pochopit dá. AUTORKA TO UŽ VYSVĚTLILA V pOZNÁMCE, TAKŽE JE TO O.K. :yes:

jitka

31. 7. 2014 22:08

myslím, že každá trošku zkušená kuchařka recept pochopila. není složitý a je i srozumitelně napsán.Určitě vyzkouším.díky

Jitka

31. 7. 2014 22:07

já jsem tedy postupu porozumněla, jen si nejsem jista, zda chléb nebude "tvrdý" po pečení:-//

spagetka spagetka

31. 7. 2014 21:14

Pokud autorka svůj recept neupraví se srozumitelným postupem, bude muset být vymazán. S tímhle postupem si nikdo vědět rady nebude, protože tu žádný postup kromě řezání surovin není.

Navir Navir

31. 7. 2014 20:51

pipre: Taky nějak špatně chápu :-O Pravděpodobně ingredience nějak vecpat do těch nakrájených plátků, zřejmě zapéct - ale smysl mi nějak uniká :-D

pipre pipre

31. 7. 2014 20:48

Postup je docela odbytý, mohl by se líp rozepsat.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zapeceny chleb zapékaný chleb zapekaný chleba zapekany pecen zapečený chleba zapeceny chleba v alobalu zapečený pecen chléba zapékaný chléb recept zapekany xhleb zapekany chleba se sýrem chleba v alobalu ze syrem a bylinkovym maslem narezany chleb zapékané chleba pečený chleba se slaninou zapekaný chleba recept tapeceny chleb chleba v alobalu recepty zapečený chléb chleba se zapečeným salámem a česnekem zapeceny chleb s bylinkovym maslem

Suroviny: chléb, sýr tvrdý, šunka, salám, cibule, slanina

TopRecepty.cz

Zapékaný chléb

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5Erx