Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečený chlebík

Tento dokřupava zapečený chléb vás zaujme skvělou chutí a krásnou vůní. Zářezy v chlebu vyplníme sýrem, šunkou a slaninou. Celý chléb i zářezy potřeme bylinkovo-česnekovým máslem a upečeme do zlatova.

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

6. 3. 2013 22:59

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

inspirace: stránky na Facebooku

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maryje12

25. 12. 2017 22:59

Musím znovu napsat hodnocení: výborné a rozhodně zaujme! Na sýr jsem zapomněla, ale i tak to bylo vynikající - s anglickou slaninou a bylinkovým máslem, kterým jsem nešetřila.:yes:

maryje12

16. 2. 2016 22:50

Výborný nápad, doporučuji ne moc měkký chléb, takové ty našlehané - ty se špatně krájí. A bylinkovým nebo česnekovým máslem bych až tak nešetřila :-). Bylo nás 5 holek a všem to moooc chutnalo, jen by to prý chtělo pivko.
Druhý den jsem zbyteček ohřála v troubě a zase bezva! A hlavně je to efektní, když to dáte na stůl!

gypka

6. 4. 2014 18:05

Dělala jsem včera, jen jsem nekrájela na kostičky, ale pouze na plátky. Vůně nádherná, chutnalo nám. :yes: Přikládám i foto ;-)

Bro.ucek

19. 4. 2013 00:24

Právě jsem dopekla a už pomalu uloupávám, ale musím říct, že netuším jak by se to dalo nějak pořádně porcovat :-/ Ale zatím zkouším uloupávat po kostičkách. a musím říct, že je to vážně mňamka :yes:

lucous- lucous-

8. 3. 2013 14:30

Marta008 -já měla druhý den v práci a mňami... bylo to křupavé a vláčné :) :-))

Marta008

8. 3. 2013 14:00

Velice mě zaujala bochníková večeře :-p a chtěla jsem se zeptat jestli je chlebík dobrej i po vystydnutí nebo i druhý den?

zuzun

7. 3. 2013 22:27

zajimaveeee!!! uz jsem to jednou videla, ale nechutnala, musi to bejt super. Mam rada chleba s kdecim, ale takhle do krupava zapeceny musi byt vytecny:-!

spagetka spagetka

7. 3. 2013 10:33

Kruela: upraveno ;-)

Kruela

7. 3. 2013 10:20

No chápat se to dá, ale proč to neopravit? Věta máslo smíchané s česnekem, vegetou a bylinkami zní opravdu lépe a nemusí nad ní nikdo tápat, co to vlastně mělo znamenat.:-)

lucous- lucous-

7. 3. 2013 09:37

Nadja: přesně tak myšleno :) tak já doufám že se to dá chápat... :-8

cathleen cathleen (moderátorka)

7. 3. 2013 09:14

Jj, parádní a určitě výborné:yes: Už jsem tenhle nápad potkala na zahraniční stránce na FB, je to asi měsíc, dva....

zizala zizala (moderátorka)

7. 3. 2013 08:19

Hezký nápad :yes:

Nadja Nadja

7. 3. 2013 01:47

lucous-: asi by bylo dobré, abys v rcp opravila následující, dost nesmyslnou větu:
3.Pomažeme máslem, do kterém jsme si připravili ingredience.
Rozumím tomu dobře, že pomažeme máslem smíchaným s česnekem, vegetou a bylinkami?

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 3. 2013 00:32

Včera jsem to dala na FB. Měl velký ohlas a mi se moc líbí.;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: chleba se sýrem zapečený v troubě bochník chleba zapečený se sýrem zapečený chleba v troubě zapečený chleba zapečený chléb se šunkou a sýrem starý chleba s česnekem zapečený v troubě bochník chleba zapečený zapečený chléb v troubě zapečený chlebík zapékaný starý chléb zapečený chleba se šunkou a sýrem zapečený chléb zapečený chleba se slaninou zapeceny stary chleb zapečený starý chleba zapečený chleba s česnekem zapečený chlieb zapeceny chleb s cesnekem obložený zapečený chlebík zapečený bochník chleba

Suroviny: chléb, šunka, sýr, slanina, máslo, česnek sušený, vegeta, bylinky, alobal

TopRecepty.cz

Zapečený chlebík

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q8gG