Piškotový nákyp podle Magdalény Dobromily
Suroviny
Porce: 1 nákyp
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 666 kJ / 2 071 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,58 g |
Tuky | 46,91 g |
Vláknina | 4,65 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 600 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 342,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Piškotový nákyp podle Magdalény Dobromily
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vzAM
Moje poznámka
Piškotový nákyp podle Magdalény Dobromily
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vzAM
Nejnovější recepty
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno před 2 hodinami
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno před 20 hodinami
Sendvič „Vegetariánská bomba“
Přidáno před 22 hodinami
Ciabatta bez hnětení
Přidáno 24. 7. 2025 14:59:44
Sendvič „Tuňákový sen“
Přidáno 24. 7. 2025 14:22:53
Sendvič s řízkem ve stylu české klasiky
Přidáno 24. 7. 2025 13:41:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové karbanátky s gothajem a sýrem
vagundova před 26 minutami
Mexická tortilla s kuřecím masem
Palenka před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Niks22 před 1 hodinou
Nepečený piškotový dort s ovocem a zakysanou smetanou
janickajan před 3 hodinami
Pochoutkový salát
Ivyjg před 3 hodinami
Pečený tvaroh s jablky a ořechy (vhodné pro diabetiky)
Ivyjg před 4 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
zana.3 před 4 hodinami
Jogurtové langoše
JajkaP před 6 hodinami
Cuketová krémová polévka
vagundova před 7 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Mulli před 7 hodinami
Tématické fráze:
rettigová piškotový dort,
magdalena dobromila rettigová buchta,
dort podle rettigove,
velikonoční beránek recept rettigová,
recepty podle rettigové moučník,
moučníky magdalény dobromila rettigové,
recept moučník magdalény dobromily rettigové,
recept magdaleny dobromily rettigové,
buchty podle magdaleny dobromil,
piskortovy nakyp,
piškot na dort podle rettigové
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
kůra citronová,
mouka polohrubá,
tuk,
strouhanka
Komentáře (2)