Piškotový nákyp podle Magdalény Dobromily
Suroviny
Porce: 1 nákyp
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 666 kJ / 2 071 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,58 g |
Tuky | 46,91 g |
Vláknina | 4,65 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 600 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 342,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Piškotový nákyp podle Magdalény Dobromily
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vzAM
Moje poznámka
Piškotový nákyp podle Magdalény Dobromily
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vzAM
Nejnovější recepty
Špízy se sýrem a cuketou
Přidáno před 4 hodinami
Cuketová pomazánka s česnekem a sýrem, vhodné i pro diabetiky
Přidáno před 8 hodinami
Salát z pečených paprik
Přidáno před 9 hodinami
Masové kuličky s letním salátem, mozzarellou a vejci
Přidáno před 11 hodinami
Cuketový koláč se sýrem vhodný i pro diabetiky
Přidáno 21. 7. 2025 16:05:39
Ajvar z paprik
Přidáno 21. 7. 2025 16:01:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččiny blbouny
Freziee před 2 minutami
Hermelínová pomazánka
ilonkakulisek před 46 minutami
Cuketové lívance na slano
Davis před 54 minutami
Frankfurtská jemná polévka
pohlodek před 1 hodinou
Oříšková bábovka
Kattyy před 1 hodinou
Rohlíky jak kupované
gasparicsova před 1 hodinou
Ovocné řezy s pudinkem
bibinv před 1 hodinou
Jednoduchý mascarpone krém
Mlsounm před 2 hodinami
Výborné lasagne
el1sk4x před 2 hodinami
Dršťková polévka z předvařených drštěk
01Vlasta před 3 hodinami
Tématické fráze:
rettigová piškotový dort,
magdalena dobromila rettigová buchta,
dort podle rettigove,
velikonoční beránek recept rettigová,
recepty podle rettigové moučník,
moučníky magdalény dobromila rettigové,
recept moučník magdalény dobromily rettigové,
recept magdaleny dobromily rettigové,
buchty podle magdaleny dobromil,
piskortovy nakyp,
piškot na dort podle rettigové
Suroviny:
vejce,
cukr moučkový,
kůra citronová,
mouka polohrubá,
tuk,
strouhanka
Komentáře (2)